Aktywne Wpisy

moll +160
źródło: 1000020022
Pobierz
CopyM +343
Chodzą słuchy, że ten chłopak na którego sikano, to właśnie kuzyn Borysa - gdzie ten wyćpany szczurek mówił, że oni tam se siedzieli i wyzywali mu kuzyna.
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#
No no, jak się okaże, że oni pół nocy darli ryj, że znowu złapią mu kuzyna i zrobią mu powtórkę lub gorzej i on wyszedł tam z tego powodu do nich, to powinien dostać dodatkowy medal. Pierwszy byłby za to co zrobił, drugi dlaczego.
#

Jesli chcecie miec Windows 10 za 1/4-1/3 ceny, a w 100% legalnie, polecam wyhaczyć na Amazon lub w innym miejscu Windows 7 Professional, byle ze sprawdzonego źródła.
Ja zakupiłem za 32GBP. Zainstalowany, aktywowany, upgrade do Win10 bez problemu. Polecam.
@trustME: jeśli mówimy o kluczu to dający się aktywować != legalny
@frisby: #shitwykopsays A ja ukradłem samochód ale pojechałem go umyć w myjni i teraz jest już legalnie mój...
@b0530e75d096fb594dc4ac1c28ef52ba: to ciekawe bo Microsoft mówi co innego :)
Licencje OEM są przeznaczone do dystrybucji wraz ze sprzętem. Jak masz jakieś inne informacje to poproszę o link
Komentarz usunięty przez autora
@frisby: To nie jest prawda. MS pozwala na aktualizację pirackich wersji do Win 10 (i tylko tyle!), ale nie oznacza to, że system jest legalny (nie nabywasz w ten sposób licencji). Naczytałeś się plotek zniekształconych przez serwisy informacyjne.
@frisby: Aktualizację może zrobić każdy ale aby on był legalny musisz później dokupić licencję.