Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@franekfm: Myślisz, że ktokolwiek chce tracić swój czas bul dupiąc o organizację, która mimo poparcia rzędu 0.1% wciąż walczy wewnętrznie i rozpada się dalej?
  • Odpowiedz
@ArpeggiaVibration: spotkał się z Wodnickim, który spotkał się z nim na własną rękę a Pszemuś to podpisuje jakby autoryzowany przedstawiciel KNP się z nim spotkał???
I Pszemuś w dodatku się spotkał z gościem, który na Korwina składał doniesienie do prokuratury?
Poważnie mam w to uwierzyć?
  • Odpowiedz
kłamstwo pijaczyny

Pszemuś Wipletuś

@franekfm: Te określenia rozumiem z sympatii? Coś mi mówi, że nie jesteś do końca szczery.

Swoją drogą mnie to zastanawia, jak to jest, że ludzie skądinąd rozsądni, mają rozwój emocjonalny na poziomie szkoły podstawowej.
  • Odpowiedz
@Jah00: do Przemusia mam pewien respekt za to, że umie organizować spółdzielnie ale o szacunku to nie ma mowy. Za dużo się o nim nasłuchałem (chociażby od Republikanów), żeby móc się o nim pozytywnie wypowiadać.
  • Odpowiedz
@franekfm: Szczyt zera to nie mieć hejtera. Jak się zajmujesz polityką to zawsze rączki pobrudzisz, tym bardziej im bardziej jesteś skuteczny. Patrz ile dotychczas lubiany przez wszystkich piosenkarz narobił sobie wrogów i ile się nasłuchał o sobie nieprzyjemnych rzeczy od czasu jak wszedł do polityki.
  • Odpowiedz