Aktywne Wpisy

tomekb1999 +482
Wkurzają mnie przymocowane nakrętki przy kefirach i jogurtach pitnych bo jak pije z tym to kapie mi po mordzie, a jak próbuję to oderwać to się upaćkam albo wyleję ten jogurt.
#niepopularnaopinia #oswiadczenie
#niepopularnaopinia #oswiadczenie

donatien-de-sade +300
XD
Czasem myślę o powrocie do Polski z Niemiec ale potem sobie uświadamiam, że za biedny jestem by mieszkać w Polsce. A to dzisiaj bogaty kraj dla jeszcze bogatszych ludzi.
A jeszcze kilka lat temu się przywoziło co nieco z Polski bo taniej…
#emigracja #niemcy #gospodarka #lidl
Czasem myślę o powrocie do Polski z Niemiec ale potem sobie uświadamiam, że za biedny jestem by mieszkać w Polsce. A to dzisiaj bogaty kraj dla jeszcze bogatszych ludzi.
A jeszcze kilka lat temu się przywoziło co nieco z Polski bo taniej…
#emigracja #niemcy #gospodarka #lidl
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Dzisiaj jesteśmy już po 10h tworzenia, debugowania i dokumentowania. Deadline na jutro :) Natomiast całość zaczyna się już całkiem konkretnie prezentować, teraz zostało głównie pisanie animacji. Wczoraj padła jakaś dioda, dzisiaj sypał się mikrokontroler jakby chciał nam całość spalić, a wcześniej w ogóle odmawiał współpracy. Bym nie pomyślał że można przy takim projekcie przeżyć tyle stresu :-]
Dla zainteresowanych ostateczny (mam nadzieję) wygląd płytki:
Dół
źródło: comment_PNwhrrn9K7B630gcVXbV3SzS9MQbGJbZ.jpg
Pobierz@Karol4722: @Solitary_Man: Poprawione
@plkwykop: no jeszcze ogarnę później jak to wygląda dokładnie, póki co kodzę dalej ;)
No nic. Powodzenia.
A drivery jakie masz?
Drivery? To arduino wszystko sobie ogarnia, ze ściągnąłem IDE i działa.
Sterowanie rejestrami przesuwnymi, korzystam tylko z 4 wyjśc uC. Elektronika wzorowana głównie na projekcie ze strony: http://www.kevindarrah.com/