Wpis z mikrobloga

K---a nie wierzę. Do pokoju obok w #akademik wprowadziły się jakieś #rozowepaski, przyjechały z rodzicami. Oczywiście nie przyszły się przedstawić, bo wiadomo - po co to robić takie rzeczy?

Później minąłem się z panem tatą w łazience. Porozmawialiśmy czy, hehehe, w akademiku to tylko imprezy, czy można też się uczyć.

Przed chwilą przyszedł do mnie pan tata spytać o gniazdka do internetu. Czaicie? Studentki, sąsiadki wysłały tatę, żeby spytać sąsiada o internet. DWUDZIESTOLETNIE DZIEWCZYNY, TATĘ.

To będzie dobry rok.

#studbaza #studia
  • 71
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

"Oczywiście nie przyszły się przedstawić, bo wiadomo - po co to robić takie rzeczy?"
No właśnie po co? Przyjechały się na swoje studia a biegać po pokojach ani szukać męża...

• Odpowiedz
@PsotnyWiatr: @Felonious_Gru: z mojego doświadczenia z licealistami/studentami - #rozowepaski dużo bardziej ogarnięte od niebieskich. Zwykle załatwiają same, naprawdę rodzice rzadko. Za to z chłopakami (mężczyznami?) mamusie nieraz przychodzą. Albo dzwonią, rozmiawiają ze mną, a syneczka dopytują na bieżąco - stoi obok, słucha rozmowy i odpowiada na pytania :D Kuźwa, 20-letni faceci!
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: Ej, no co Cię tak dziwi. Mama już studiowała i wiedziała co mówić, a ja się uczę dopiero, patrzę, obserwuję, nie? Mama mnie zapisze, ale to ja osobiście przecież się podpiszę, mając pewność, że wszystko jest dopięte na ostatni guzik, że niczego nie przegapiliśmy, a studia to ważna sprawa, nie można niczego przeoczyć. Jak kiedyś będę miał swoje dziecko, to wtedy i ja pokażę mu jak zapisać się na
ProGruntowy - @Felonious_Gru: Ej, no co Cię tak dziwi. Mama już studiowała i wiedział...

źródło: comment_s5WYVopIj0WWBxoOavTwfwW65yzPAyF1.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz