Pozwolisz, że wtrącę się na momencik. Rzecz do której się odnosisz jako Linux, to w gruncie rzeczy GNU/Linux lub jak ostatnio zacząłem to nazywać - GNU plus Linux. Sam Linux nie jest systemem operacyjnym, lecz kolejnym wolnym (od wolności) składnikiem w pełni funkcjonalnego systemu GNU, użytecznego dzięki głównym bibliotekom GNU, narzędziom powłoki oraz niezbędnym składnikom systemu, składającym się na kompletny system operacyjny, zdefiniowany przez POSIX (ang. Portable Operating System Interface for Unix
@v3637k4: śmieszy mnie, że ludzie sprowadzają wiarę w Boga do jakiejś książki, do tego wielokrotnie przekładanej ze starożytnych języków często z błędami.
@kocham_jeze: ja tylko cytuję podaną przez @Quattroporte93 stronę. Tam jest tego więcej, ale nie będę na wszystkie argumenty odpowiadał, żeby nie zrobić ściany tekstu, którego nikt nie przeczyta.
Ktoś mi powie dlaczego dalej w Europie i innych krajach na świecie dalej akceptuje się islam? Jest to chora wiara która w swoich założeniach gwałci wszystkie prawa człowieka i żadne p---------e o równości tego nie zmieni. #iran #islam
źródło: comment_CIFE6QhUGmMsiZbeSXZ6WLSSXYZ6NKwx.jpg
Pobierzźródło: comment_SPkj5hFj7nhWkdz3BeZ0hjkguLww9VTj.jpg
Pobierzźródło: comment_HeTd8o3feFpC9tZpISnCyp0eSLHhDPME.jpg
Pobierzpozwolę sobie skomentować parę z tych argumentów:
Podpunkt 1: (czytam od początku)
@thuglife: Nie, ale przyleciało karynisko i myśli, że jest fajne.