Aktywne Wpisy
typ53B +342
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
tusk +1500
Z takich ciekawostek, to gif z kręceniem Małysza kończy dziś 10 lat.
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
Skąd to wiem? Na pasku widać informację, na temat udzielenia rządowi wotum zaufania. Takich głosowań było w naszej historii sporo, ale tylko jedno pokrywa się z protestami górniczymi.
Link do głosowania, link do manifestacji
#heheszki #ciekawostki
"Daje 200 i biere od renki"
cena wystawiona 1000
Wysyła Pan towar? w opisie nie wysyłam odbiór jedynie osobisty
Panie zamieni się Pan na koze i 30 kg cebuli
A na c--j mi ta koza?
Panie trochę średnia oferta pomimo że cena jest najniższa ze wszystkich na olx
Opuściłem już 35 zł panie może opuści Pan jeszcze na 30 zł na benzynę
#olx #januszebiznesu #aukcje #alledrogo
#allegro
Ja bym brał wiatrowke alww tylko z przepoconymi butami rozmiar 49
i co, za wysylke trzeba paczka liczyc 12,90, to zostanie dla mnie 2,10zl - co ja za to kupie, sznikersa?
i co, to naprawde to jest duzo te 35zl za wszystko razem, jakbym za wysylke wziela dyche? serio? ;___;
Pan poczeka, mama dostanie wypłatę i kópimy od pana
sprzedaję efajkę, wstawiłam opis taki, że prawie zabrakło znaków, zdjęcia z każdej strony, z wyświetlaczem wygaszonym i włączonym, pod kątem 45, 90 i nie wiadomo jakim, cud miód i orzeszki.
Dostałam wiadomość od jakiegoś gimba rocznik 99, czy mogę podać jakieś dodatkowe info i więcej zdjęć XD
Wpisujcie miasta !
Żebym w ogłoszeniu mógł dodać jakiej swołoczy nawet nie będę odpisywał.
A_tak srsly, to pikczers or didn't happen. Sam dostałem aż jedną kretyńską wiadomość dot. sprzedawanej mp3. Ale żeby aż tyle co wy podajecie ?
@friendzone: ale cebula to już pasuje? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Jakr:
Komentarz usunięty przez autora
Bo podaję w ogłoszeniu ile kosztowała mnie nówka, a jeśli w ogłoszeniu przechodzi link do jakiegoś sklepu to nie ma pytań ;)
ps. dyche za VHS czy MC ? jak drugie to wcale tanio <<
@su1ik: jak chcą się targować to niech spieprzają na bazar.
@su1ik: Jest różnica pomiędzy targowaniem a takimi idiotycznymi wiadomościami. Targować to się można o 10% ceny przedmiotu (szczególnie jak jest wyższa od średniej), o darmową wysyłkę przy droższych rzeczach, o jakieś tanie gratisy itp.
Ale zgadzam się, że jest jakiś poziom poniżej którego się nie schodzi.. na oferte sprzedaży macbooka za 2500 czy 3000 (który na allegro po 4800 chodził), facet zaproponował mi używany rower górski nie podając żadnych szczegółów/rozmiaru/marki. ;)
@maur: Są wyjątki, szczególnie przy produktach sezonowych. Narty, rowery, samochód ze starego rocznika - można negocjować. Ale też nie wchodzisz do salonu i mówisz, że weźmiesz ten model, tylko za połowę ceny i niech jeszcze Ci go przyniosą do domu - a tak to najczęściej wygląda na OLX.