Aktywne Wpisy
Marek_Tempe +1339
Miałem sąsiada autystę, 33 lata, fascynat kosmosu, fantastyki, filozofii, Człowiek. Mieszkał z Ojcem, inżynierem w firmie lotniczej , Matka zmarła na raka jak miał 12 lat. Pracował w klasycznym "ochronnym" januszeksie. Miał lunetę, którą nie raz patrzylismy w niebo. W 2017 dorobił się refraktora, zabrał go na pola w nocy niedaleko osiedla, naszły go miejscowe sebiksy, skopały jego, zniszczyły sprzęt. Powiesił się tydzień później.:( Spij spokojnie Michał.
#feels
#feels
Kasahara +6
Może to durny pomysł, pytać na wykopie, ale już nie mam pomysłu
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Mam od nastolatka problem ze snem, przede wszystkim z wybudzaniem się co 20-30 minut. Dosłownie po 10 wybudzeń czasem, jak miałem 20 lat jakoś mi to średnio przeszkadzało, teraz idąc do 40stki bardziej
- Wyniki krwi, wszelkie od A do Z, badam się co 4-12 msc od 10 lat - perfecto
- EKG/Echo serca - perfecto. Ciśnienie 100-110 / 65-75. Tętno spoczynkowe w
Ciąg dalszy w komentarzu.
#podrywajzwykopem #f----z #creepy #bekazrozowychpaskow #zaleagnieszki
@fiszasty: Mam kolegę, który chciał znoszone podkolanówki. Dał mi nawet pieniądze na nie (uwierzcie, takiej osobie jak on, strach odmówić, zwłaszcza, jak się jest u niego w aucie) i chciał, żebym rano założyła i pod wieczór(albo pod wieczór dla następnego...) mu je oddała...
Wiesz , co ja poczułam, gdy napisał SMSa, że już nie jest ze swoją dziewczyną? (Gdzieś trzy lata ze sobą byli) Na szczęście jakoś tak się nam urwał kontakt. Miał na moje urodziny jakiś prezent, ale "niestety" nie było okazji się spotkać (podejrzewam, że było to nacechowane