Aktywne Wpisy

jbc_putina +425

Minieri +395
Co oni teraz w tych MLM sprzedają tak właściwie? Kurs zarabiania online na kolejnych frajerach, tak? Za moich czasów, to jest około 2010 roku jak próbowano mnie i kumpla zwerbować na studiach to była inna historia. Mieliśmy wciskać ubezpieczenia, a sama rozmowa nie odbywała się online tylko dostaliśmy zaproszenie do Radissona żebyśmy na żywo mogli zobaczyć Rolexa i poczuć prestiż w postaci kawki. Kiedyś oszuści mieli chociaż trochę klasy ( ͡°
![[AKTUALIZACJA]Atak nożownika w Andrychowie. Mocno zranił dwie kobiety](https://wykop.pl/cdn/c3397993/d6bc0502e78d347d599c1f41f6e0900bcfcc110065ccec4de64a0bd87e3b92ff,q80.jpg)

Miejsce zdarzenia: przystanek autobusowy
Data: 20:50 dzień dzisiejszy
M-matka roku
R1-różowy nr 1
R2-różowy nr 2
R3-różowy nr 3
D-dziecko
Stoję sobie legalnie z różowym na przystaneczku czekamy na gimbobusa, obok mnie grupka różowych na oko z 18-19 lat jedna z dzieckiem w wózku spacerowym, na oko z 2 latka ma. Stoją i p------ą o facetach o imprezach typowo jak puste lale. Mówię no j---ć głośno gadają wszyscy słyszą w promieniu 15 metrów, śmiechy hihy i w ogóle. Dziecko w wózku kręci się i woła mamo mamo mamo i płacz.rar w opór. Matka w dupie ma, przecież w tym momencie właśnie koleżanka mówi jej co ubierze za godzinę na imprezę. Po 5 minutach płaczu i darcia gęby przez dzieciaka mamusia łaskawie się odzywa "co misiaczku" (a w oczach wtf zamknij gębę bo Cie pod koła wrzucę). I w tym momencie jest dialog:
[D]: chcę wyjść z wózka postać z Tobą
[M]: już za późno na wychodzenie z wózka
[D]: ale mamoooooooooooooo nie chcę tu siedzieć
[M]: to się połóż
[D]: mamusiuuuu
[M]: nie wyjdziesz bo jedziemy do babci
[D]: do babci ? Ale po co
[M]: bo mama musi iść kupić tik taki i wróci rano
[D]: tik taki ? A rano o której będziesz?
[M]: nie wiem może o 10 co? hihihihi
[D]: ale Ja chce iść z Tobą
[M]: nie możesz bo mama musi iść sama
[R1]: mama idzie do sklepu gdzie dzieci nie mogą wchodzić hihihihi
[R2]: no właśnie dzieci tam nie wpuszczają bo mogą sobie coś zrobić
[R3]: taka impreza będzie, że szok hehehhee
[M]: dlatego zostajesz u babci bo mamusia musi się wybawić hihihihi
[D]: ale..
Matka się obróciła i wyjebongo w dziecko. Stałem słuchałem i pokerface.jpg w choy, w ogóle to nie dało się nie słuchać jak darły gębę na pół miasta.. Przyjechał gimbobus wsiedliśmy uradowani, że cisza będzie w końcu, zajęliśmy miejsce. Po chwili wchodzi matka roku i siada prawie obok nas, koleżaneczki przez drzwi gębę drą "to do zobaczenia za godzinę hihihi", ja p------e omg.. Przychodzi jakaś inna c--j wie skąd się pojawiła z jeszcze mniejszym dzieciakiem, gadka gadka o takich rzeczach, że pisać nie warto bo bym tu referat na 50 stron strzelał o głupotach. Po chwili słyszę tekst od matki roku "Ty dawaj z nami na imprezę, podrzuć komuś dzieciaka i balujemy" ta do niej "nie mam komu chyba" matka na to "Norkowi daj" (Norek to chyba jej niebieski o ile dobrze ogarnąłem) "w sumie można spytać, to zawołaj go". Many na 2 końcu gimbobusu a ta drze tego ryja "Norek chono tu na chwilę" i hihy szmieszki. Gościu w------e totalnie nawet d--y nie ruszył, tylko się spojrzał jak na debili. Coś tam pogadali, że raczej nie da rady bo on z kolegami itp. Nie wspomnę o tym, że dzieciaki tak darły gębę, że myślałem, że Mi głowa eksploduję -.-, ludzie w koło patrzą i mina j-------------------------a.jpg. Po kolei wchodziło i wychodziło sporo osób i ten wzrok na nich bezcenny.. Do tej co się dosiadła jakiś many co chwile dzwonił a ta go wyzywała, że na c--j dzwoni, że nie rozumie co to znaczy nie. Bluzgi, śmiechy darcie japy towarzyszyło pół drogi...
Co to za patola i gdzie to się uchowało to ja nawet nie.. Co się dzieję z ludźmi teraz, nie chcę mówić, że każda młoda matka taka jest ale wtf. Myśleć zanim zrobi się głupstwo.. Co nie mała głowa, że uśmialiśmy się z różowym nieźle ale też szkoda Mi było dzieci bo patola max.
#patologiazmiasta #patologia #heheszki #logikarozowychpaskow i trochę #feels
Mam jasno okreslony stosunek do patoli, ale takie historyjki mnie powalaja. Wymysl cos lepszego.
@Mslukasik: