Aktywne Wpisy

affairz +572
Droga administracjo i moderacjo,
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
Wnoszę o upublicznienie danych moderatora który zbanował @mickpl a tym samym zapoczątkował koniec działania serwisu Wykop.pl
Swój wniosek motywuję tym, że przyszłe pokolenia na pewno będą ciekawe kto tak odj**ał i dobrze, gdyby personalia tej osoby znalazły się we wpisie o serwisie Wykop na Wikipedii - to jednak ciekawy i osobliwy kawał historii polskiego internetu.
źródło: mickpl
Pobierz
Paulo12 +8
#gdansk #krakow #trojmiasto #turystyka #niepopularnaopinia #polska
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10
Przetestowałem Kraków i Trójmiasto pod kątem jakości zycia.
To moja subietkywna i nieco obrazowa ocena.
Kraków 9/10

jaki mam zamiar wykonać mojemu bobo, bo bardzo lubi wszelkie diody, przełączniki i tym podobne rzeczy
obmyśliłem sobie, żeby to zamocować na podstawce na laptopa z biedry, bokinze sklejki, bądź płyty meblowej, wierzch z blach 1 bądź 2 mm, wsionpamalowane na biało z żółto-czarnymi pasami ( ͡º ͜ʖ͡º)
póki co zamierzam tam zainstalować:
kilka przełączników kolorowych i świecących hebelkowych on/off/on i on/off/(on)
trzy woltomierze (dwa analogowe kwadratowy i okrągły, jeden cyfrowy), podpięte do wiatraczka z komputera, lub żarówek, wszystko zalaczane załanczane przełącznikami dźwigniowymi z nakładkami ( ͡° ͜ʖ ͡°)ノ⌐■-■
stary telefon, cos jak Bartek #gimbynieznajo który będzie dzwonił po naciśnięciu guzika (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
cała masę różnokolorowych diod led zapalających się i gasnacych jak master-inżynier-operator będzie się tym bawił
jakieś kabelki z wtyczkami i gniazda do nich, zmieniajace np. kolejność święcenia względem przrłączników
i co tam jeszcze wymyśle
całość zamierzam zasilać 12v, będę pewnie wolał co jakiś czas # elektryka i # elektronika bo z tych dziedzin to jestem trochę noga...
jak siebie znam to skończę za pół roku, ale na bieżąco postaram się tu zamieszczać jakieś foty ( ͡° ͜ʖ ͡°)
na razie jest projekt i dużo chęci, zobaczymy co z tego wyjdzie
#diy #majsterkowanie #zrobtosam #zonabijealewolnobiega zresztą to jej pomysł po części #majstrujzwykopem
źródło: comment_fcQzQuBYLIxHVtOpYaIX6EJY8Dn25hSj.jpg
Pobierz@wytrzzeszcz: myślałem właśnie nad bramkami logicznymi bądź Arduino, ale moje doświadczenie z tym kończy się na... no już się skończyło ( ͡° ʖ̯ ͡°) może w następnej wersji będzie jakiś kontroler wywalający awarie i trza będzie coś przykręcić bądź wyłączyć
@list86: nie
@WzmacniaczOkiennyChloszczeTylekLamy