Aktywne Wpisy
Phantom-Zero +2
#gotowanie Co robicie z mięsem od rosołu? Nie lubie go a mieszkam sam. Macie jakieś patenty żeby go nie zmarnować?
KsiezniczkaDunia +13
Jestem bardzo podekscytowana by poinformować, że już jutro po raz pierwszy w Polsce będziemy głosić antynatalizm na ulicach Wrocławia! Wzorujemy się na aktywizmie międzynarodowej grupy Stop having kids.
#antynatalizm
#antynatalizm
TL;DR ! Kupiłem pierwsze auto :3
Ostatnie miesiące, mniejsza bądź większa harówka i oszczędzanie pieniędzy. I udało się :)
Dołączam się do tagu #bmw ze swoim e36 318Ti z 98' (。◕‿‿◕。)
Jest w świetnym stanie, realny przebieg 200k (udokumentowany!), ma tylko dwa małe ogniska rdzy, zamotowany podtlenek gazotu ( ͡€ ͜ʖ ͡€) zrobiony customowy dolot powietrza i jakieś zabawy w wydechu też były. Stoi na oryginalnych felgach z przodu ma #zepsutezawieszenia dosłownie i w przenośni, bo jest do roboty, ale obniżony w salonie bmw przy kupnie . Bogato wyposażony, jaram się strasznie.
#motoryzacja #pierwsze4kola
@sorek kazałeś się zawołać!
Jak to jest, nie móc sobie spojrzeć w oczy?
http://enthusiastauto.com/qsearch/?id=4846&form_display=51
serio ciężko jest aż tak zedrzeć gałkę zmiany biegów i boczek fotela robiąc tylko 12kkm
@robekk1978: można, pytanie jakim autem i czy ktoś kupuje tak BMW żeby robić 8k rocznie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@CzarnoCzarny: Komentarze pod Twoja wrzutą są dłuższe. xD
@apaczacz: Te 200k to w zeszłym roku.
@CzarnoCzarny: to ja was przebije, 67 tysięcy w 13 letniej skodzie Felicji 1.3 mpi xd
Właśnie organizuję dodatki M-Pakietowe oryginalne.
Co do silników to najlepszą jednostką BMW z jaką miałem styczność jest obecne 2.8 R6 - Ciekawe spalanie i osiągi.
@CzarnoCzarny: Ale to BMW jest polskie czy sprowadzone? Bo jeżeli ta druga opcja to nawet się nie łódź, że przebieg niski.
@frogfoot: A ja łamię stereotypy, używam kierunków i słucham death metalu ( ͡º ͜ʖ͡º)
@tytanowy-janusz: sprowadzone, mam papiery na 140k w 2011 roku a wiem,
200 000km aha...
Sorry kolego za bezlitosna krytyke. Moglbym jeszcze cos dorzucic ale szkoda mi ciebie ;)
Niech zgadnę...