Wpis z mikrobloga

Dziś trochę dłuższy wpis.

TL;DR ! Kupiłem pierwsze auto :3

Ostatnie miesiące, mniejsza bądź większa harówka i oszczędzanie pieniędzy. I udało się :)
Dołączam się do tagu #bmw ze swoim e36 318Ti z 98' ()
Jest w świetnym stanie, realny przebieg 200k (udokumentowany!), ma tylko dwa małe ogniska rdzy, zamotowany podtlenek gazotu ( ͜͡ʖ ͡€) zrobiony customowy dolot powietrza i jakieś zabawy w wydechu też były. Stoi na oryginalnych felgach z przodu ma #zepsutezawieszenia dosłownie i w przenośni, bo jest do roboty, ale obniżony w salonie bmw przy kupnie . Bogato wyposażony, jaram się strasznie.
#motoryzacja #pierwsze4kola
@sorek kazałeś się zawołać!
CzarnoCzarny - Dziś trochę dłuższy wpis.

TL;DR ! Kupiłem pierwsze auto :3

Ostat...

źródło: comment_Uk0D0NNc4yrfji8YZlHPBQB3mcSGPpCC.jpg

Pobierz
  • 79
  • Odpowiedz
@CzarnoCzarny: Fajny Compact, jak za 5k, a Niemiec tylko po paliwo jeździł to zazdroszczę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W przebieg jeszcze można uwierzyć jeżeli to egzemplarz z polskiego salonu ale jak z Reichu sprowadzony to na 90% skręcony licznik.
  • Odpowiedz
@CzarnoCzarny: nie przejmuj się haterami, że kompot :D wiadomo, że to nie sedan/coupe ale najważniejsze żeby Ci służył. Jeżeli było grzebane dolocie i wydechu to jak najszybciej wróc do serii, to nie Honda xD Tutaj serio każda modyfikacja psuje charakterystykę. Temat przerabiany wielkrotnie ( ͡° ʖ̯ ͡°), jak w BMW grzebiesz w dolocie wydechu, nawet wycinając tylko kata to konie uciekają spod maski. No i bądź ostrożny,
  • Odpowiedz
@CzarnoCzarny: Cumplu, nie chcę psuć Twojego małego świata, ale 200 000 kilometrów przez 17 lat, to wychodzi niecałe 12 000 rocznie... Oczywiście możliwe, ale chyba... Nie bardzo :-) Miałem 3 nowe auta i żaden po trzech latach nie miał mniej niż 60 000. A jeżdżę tylko po mieście (do roboty i z powrotem). Może raz w roku gdzieś dalej.
Niestety w przebiegi rzędu 200 000 w parnostoletnim aucie wierzą chyba tylko
  • Odpowiedz