Wpis z mikrobloga

Do wszystkich oburzonych

#trojmiejskiewykopparty

Ja się cieszę, że sztywniaki, które mało co rozumieją zostaną w domu. Jeszcze by się ktoś obraził na żarty na swój temat :) i by się pobili. Ludzie co się z wami dzieje? Ja po prostu nie rozumiem. Jak można widzieć tylko czarne i białe, nie rozumieć, że nikt nie jest do niczego zobligowany poprzez "regulamin" (de fakto nim nie jest). Jestem przerażony szerzącą się głupota, albo po prostu już nie ogarniam tematu bo jestem za stary ;/

Poza tym w każdym miejscu zawsze są jakieś zasady, czy ja czegoś chce czy nie myślicie że ma to znaczenie? Pokażcie mi klub/pub do którego można (zgodnie z zasadmi) wnosić swój alkohol. Myślicie że możecie robić co wam się podoba? Próbujcie ;). To nie ja będę interweniował.

Czy Wy ludzie już zupełnie nie macie do niczego dystansu? Wszytko was oburza? :) to jest śmieszne, a może nie...

Nikt nie musi przychodzić, nikt nie musi się w nic bawić, a mimo to są narzekający. Ktoś uważa że coś mu się należy?

Dajcie spokój.

Siedźcie w domu i rób ta co chce ta. Uwagi wszystkich dokoła i dobre rady miejcie w dupie, nie odróżniajcie żartów od formalnych pism, narzekajcie na wszystko. Na pewno będzie PROFIT!
  • 31
@goromadska: a olać ich, nie chcą to niech zostaną w domu. Regulamin na woodsstocku tez byl taki ze piwa pod scene nie mozna wniesc bo ustawa o imprezach masowych zakazuje. Jurek ostrzegł i spoko, nikt nikogo nie sprawdzal ale informacja była. A tutaj ludzie tego nie potrafia zrozumieć...