Wpis z mikrobloga

@aro84:
@SmokeProspector:

Kiedyś to było wkręcanie, teraz każdy sobie może pójść i kupić wkrętarkę za jakieś śmieszne pieniądze xD raz widziałem jak ktoś wkręcił śrubkę żeby zawiesić obrazek śrubokrętem XDD co za czasy.
  • Odpowiedz
@aro84: daj spokój, starej generacji g---o z akumulatorami NiCd, tyle, że dobrego producenta. Jeśli chcesz wykładać taką kasę na wkrętarkę, to kup coś Li-Ion, będzie dużo lżejsza, dużo lepsza i dużo trwalsza.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PIGMALION: wkrętarkę potrzebuję na własny użytek, szykuje mi się wykończenie domu. Więc dobrze aby przetrwała ten okres i później służyła jako narzędzie do prac domowych.
  • Odpowiedz
@aro84: Siema, jakiś czas temu założyłem firmę i wpadło mi zlecenie na budowę skateparku, nie miałem wtedy praktycznie żadnych swoich narzędzi, zdecydowałem się na zakup narzędzi JCB, kupiłem wtedy 2 wkrętarki za ok. 600 zł sztuka + jakies inne sprzęty, były orane w błocie, deszczu, piasku, trocinach dosłownie wszystkim, nikt z moich pracowników ich nie oszczędzał, działają do teraz bez żadnego problemu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@aro84: Pulap cenowy:
- do 400zl sparky 10,8v,2 aku liion, walizka, 3lata gwar
- do 500zl metabo 10,8v,2aku li-ion 2ah,walizka,3 lata gwar
- do 600zl spokojnie znajdziesz jcb ktory najczesciej jest znacznie lepszy od makity

Niemam modeli w glowie ale jesli cie ktorys zainteresuje to znajde na allegro, lub jutro spojrze w pracy (hurtownia budowlana i elektronarzedziowa)
Podalem tobie modele najmniej awaryjne, o bardzo dobrej jakosci i zywotnosci
  • Odpowiedz