Wpis z mikrobloga

Słuchajcie mirki mam problem z Allegro. Może tutaj ktoś mi szybciej odpowie, bo oni odpisują mi już dwa dni - sam osobiście pracuje w obsłudze klienta dużego sklepu internetowego i kontakt z Allegro oceniam miernie.
Otóż mam kilkaset złotych na PayU w Allegro których nie mogę wypłacić - konto jest na moją mamę (założyłem je z 10 lat temu jak byłem małym gówniakiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)), natomiast konto na które chce wypłacić pieniądze jest na mnie. Imienia w Allegro nie mogę zmienić, PayU nie akceptuje wypłaty mimo że zrobiłem wpłatę 1,01 zł. Moja rodzicielka nie ma internetowego konta bankowego i nie mam jak zrobić wpłaty 1,01 zł, więc na jej konto też hajsu nie wypłace. I teraz pytanie, zostaje mi sam przekaz pocztowy? Jak najbardziej akceptuje swoją głupotę i to że konto nie jest z moim imieniem, ale założyłem je jak miałem jakiś lvl 14/15, myślałem że takiego brzdąca nie zaakceptują , ale czy naprawdę nie da się tego rozwiązać w taki sposób żebym otrzymał te pieniądze inaczej niż przekazem pocztowym za miesiąc? Naprawdę jestem zaskoczony tak oporowym podejściem Allegro. Help?

#allegro
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@trappedkite: Nie wiem jak działa allegro, ale transfer bankowy idzie na konkretne konto. Jeżeli napiszesz błędnego właściciela, ale podasz dobre konto, to przejdzie i nie spotkałem się, by ktoś to wyłapał. Znaczy -> wpisujesz dane mamy i podajesz swoje konto -> moim zdaniem powinno zadziałać.
  • Odpowiedz
@corrs: Niestety najpierw muszę zrobić wpłatę 1,01 zł na PayU w Allegro i oni sprawdzają dane, zrobiłem z mojego konta i wpłaty mi nie przyjeli (powód: imię się nie zgadza, a w Allegro nie mogę go zmienić). ( ͡° ʖ̯ ͡°) Więc nawet nie mogę zlecić wypłaty...
  • Odpowiedz