Wpis z mikrobloga

Wiem że takie pytanie pada tu pewno codziennie ale mirki z #motocykle jaki motocykl polecacie dla świeżaka ? Interesuje mnie coś ala turystyczne-enduro jak BMW F650 ma mi służyć do poruszanie regularnego po mieście w sezonie oraz wakacyjnych wypraw w góry. Na oku mam wspomniane wyzej BMW F650GS,Yamahe TDM 850 oraz Honde Varadero ale na necie jest milion opinie że na początek to najlepiej Yamahe XJ i sam nie wiem na co się zdecydować. Na ewentualne wycieczki dobrze by było żeby dało się zabrać pasażerkę oraz jakiś ewentualny bagaż bez strachu że się nie pomieścimy i w miarę wygodnie ;p
Proszę o opinię
#motocykle #motoryzacja #kiciochpyta #turystyka #naduzywamtagow #cokupic
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
Ja na pierwsze 2oo kupiłem V-Stroma i jestem bardzo zadowolony, ale w 10K nie trafisz raczej drugiej serii, a z pierwszą nie miałem do czynienia. 500 km w trasie bez problemu dla kręgosłupa, ale to i tak zależy od wytrzymałości tyłka, wiec wskazany trening na MTB lub szosówce ;-) jest też bardzo zwrotny i mimo gabarytów jazda w korku to czysta przyjemność, o ile to w ogóle może być przyjemność ;-)
  • Odpowiedz
@trysekcja: @Szlaufman: @HetmanPolnyKoronny: @madsheep: dzięki wielkie wszystkim za pomoc wybór pozostał już tylko między GS a Transalpem więc teraz decyzje podejme po prostu na gorąco gdy trafi się w końcu jakiś w dobrym stanie i nie jakiejś kosmicznej cenie ;]
@Kick_Ass: Transalp 97 r. i tylko 20 tyś przebiegu ? Zbyt pięknę żeby było prawdziwe, takie oferty klasyfikuje od razu jako podejrzane
  • Odpowiedz