Aktywne Wpisy
jonasz68 +26
Ludzie próbują nam wmówić że klasa wyższa to już te 7k netto i więcej, no wieć zróbmy zestawienie wydatków. Dwie osoby w big5 (bo tylko tam jest korpo i nie ma mentalności januszowskiej). Razem daje nam to 14k, osoby bez bogatych rodziców więc mieszkania nie dostały, dwójka dzieci.
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Mieszkanie w miare nowe 70m2 - cena po wykończeniu na peryferyjnej dzielnicy załóżmy 15 000 za metr, przy wkładzie własnym 10% i kredycie na
Pokojowa +23
Jakby nie bramki Milika, strzelane w trudnych sytuacjach, z trudnych pozycji, bylibyśmy dziś w bardzo trudnej sytuacji.
Jakby spuścić w kiblu bramki Lewego nasza sytuacja w tabeli byłaby niemal dokładnie taka sama.
Dlatego spasujcie trochę. To jest tylko sparingowa gierka.
#mecz #pilkanozna
A to, że jak byliśmy w dupie, kluczowe bramki strzelał Milik, a nie Lewandowski to fakt. Po prostu. Bale'a również kryją, a strzelił 6 z 9 bramek dla Walii, przy 2 następnych asystował.
Nie umniejsza to jednak roli Lewego w awansie.
Ale bardziej nie rozumiem ślepego bronienia piłkarzy, bo kiedyś gola strzelili ważnego. W piłce nie gra się za zasługi, dlatego też nie powinno już być w kadrze Mili, póki się nie odbuduje. Nie krytykuj Grześka Laty za prezesurę w PZPN, bo przecież kiedyś 7 goli na Mistrzostwach Świata walnął.
Bo mi się wydaje, że zaliczył kluczowe podanie w meczu z Niemcami, wczoraj 2 bramki + asysta. Regularnie gra w Eredivisie i jest czołowym piłkarzem Ajaxu.
I, co, szydera, bo źle chłopak wszedł w mecz? Bo zagrał nieco słabiej na tle mistrzów świata? Dajcie spokój.
Jestem ostatnim, który uważa, że
Napisałem jedynie, że jest w gorszej formie niż rok temu.