Wpis z mikrobloga

Mirki, pomóżcie... Mój chłopak ma Tindera.

No, miał - już nie ma. Będąc w związku ze mną. Odkryłam to przez screena profilu jednej z dziewczyn na jego telefonie - kiedy go podłączył do mojego komputera, automatycznie zaczęły się zgrywać zdjęcia i wtedy to zobaczyłam... Odbyliśmy rozmowę. Twierdził, że ,,tylko oglądał", że mnie nie zdradził... Dziś znów trafiłam na tego screena w moim komputerze. Od osoby używającej Tindera dowiedziałam się, że widać, że kliknął, że jest nią zainteresowany... Mirki, co mam robić? Mam mu wierzyć? Co myślicie o takim zachowaniu w związku? (,)

#pomocy #tinder #sadstory #niebieskiepaski #rozowepaski #zwiazki #zdrada ?
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Robocovo: Wiem, że to możliwe, ale nie mam na to dowodów, więc nie chcę go oskarżać... Czy uważasz, że posiadanie Tindera w celu oglądania lasek jest ok? Jeśli faktycznie tylko oglądał, to dlaczego klikał, ze jest zainteresowany, a nie odrzucał? On mi robi wodę z mózgu...
  • Odpowiedz
@chocococo: Mnóstwo dziewczyn będących w związkach ma konta na portalach randkowych, o których nie wiedzą ich faceci, a które one traktują jako "zabezpieczenie" - tj. fizycznie na ogół nie zdradzają, ale kiedy obecny partner im się znudzi, chcą mieć już grupkę adoratorów na jego miejsce. Być może Twój facet postępuje podobnie, ale to zgadywanka. ;)
  • Odpowiedz