#rozowepaski Poruszony został temat łatwowierności, więc podam przykład. Do mojego kumpla przyjechała na weekend typiara 19lvl z drugiego końca Polski po dwóch dniach znajomości przez jakiś portalik, chyba właśnie #tinder. Normalna dziewczyna z normalnej rodziny, matura pięknie zdana. Nie miała oporu żeby z nim kimać w jednym łóżku i zrobić mu laskę na koniec wyjazdu ( ͡°͜ʖ͡°)
@J_J_J_J_J: Jestem #falszywyrozowypasek jakby co. @Panska_Skorka: Co jest złego w robieniu laski - nic. Ale jechać samej do obcego kolesia 300km to moim zdaniem trochę... nierozważne? I jeszcze obrobić mu faję, nie znając jego nawyków seksualnych, przecież to można złapać jakiegoś syfa. Moim zdaniem to zupełny brak jakiejkolwiek odpowiedzialności.
@pierre-van-hooijdonk: oj nie przesadzaj z tą nadmierną pruderyjnością. Skąd wiesz, czy nie znała? Może znała. Poza tym, na siłę mu tej laski nie zrobiła, obie strony brały w tym udział, jak rozumiem.
@Panska_Skorka: Nie jestem pruderyjny, nie mam uprzedzeń, nie brzydzi mnie to ani nic. A wiem, że nie znała bo kumpel pisał z nią dwa dni i na te tematy nieszczególnie :) Po prostu to jest wg mnie głupie i ryzykowne.
@pierre-van-hooijdonk: Myślę, że dużo fajniejsze jest, kiedy dziewczyna robi facetowi laskę, niż kiedy facet przebiera się za dziewczynę na portalu ze śmiesznymi obrazkami.
Poruszony został temat łatwowierności, więc podam przykład. Do mojego kumpla przyjechała na weekend typiara 19lvl z drugiego końca Polski po dwóch dniach znajomości przez jakiś portalik, chyba właśnie #tinder. Normalna dziewczyna z normalnej rodziny, matura pięknie zdana. Nie miała oporu żeby z nim kimać w jednym łóżku i zrobić mu laskę na koniec wyjazdu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Panska_Skorka: Co jest złego w robieniu laski - nic. Ale jechać samej do obcego kolesia 300km to moim zdaniem trochę... nierozważne? I jeszcze obrobić mu faję, nie znając jego nawyków seksualnych, przecież to można złapać jakiegoś syfa. Moim zdaniem to zupełny brak jakiejkolwiek odpowiedzialności.