Aktywne Wpisy
moll +116
Tunel już stoi! Trochę pomagałam, ale na tyle dobra konstrukcja, że mój niebieski postawiłby praktycznie sam (z trochę większymi trudnościami)
@_aqq wołam, bo chcialeś zobaczyć na gotowo
#ogrodnictwo
@_aqq wołam, bo chcialeś zobaczyć na gotowo
#ogrodnictwo
alittlegosu +65
Pierwsze dwa dni powrotu na silke po 100 latach przerwy za mna ᕦ(òóˇ)ᕤ Ogolnie myslalem ze bedzie gorzej, nogi spoko, ale rak nie moge prawie podniesci w gore po tych 2 treningach, czyli fajnie ( ͡º ͜ʖ͡º)
smiesznie troche ze silownia zrobiona w kosciele (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#mikrokoksy #silownia i troche #katolicyzm
smiesznie troche ze silownia zrobiona w kosciele (✌ ゚ ∀ ゚)☞
#mikrokoksy #silownia i troche #katolicyzm
Byłem wczoraj z różowym na obiadku, podjechałem autem ona przyszła na piechotę. Po obiedzie rozchodzimy się do swoich #pracbaza . Podchodzę do auta i jakoś tak wzrok mi poleciał na maskę, patrzę a tam rysy jakby kto widłami drapał. Osz kurr...!! W biały dzień na ruchliwym parkingu! No nie, myślę - niemożliwe, kto, dlaczego!? #!$%@? miesza się z żalem choć auto już dość mocno sfatygowane to mimo wszystko żal.
Stoję patrzę i myślę, tysiąc pytań bez odpowiedzi. Może to ja zrobiłem? Ale gdzie? Jak można maskę od góry przerysować? Przyglądam się - może to brud? Sięgam po chusteczkę, splunąłem na nią i poczynam trzeć ale nie schodzi i ewidentnie czuć rowek pod palcem nosz #!$%@?! Wtem zza pleców słyszę męski głoś:
- Co Pan robisz?
- (Ja niemal ze łzami w oczach)No nie widzisz pan? Jakiś Wuj mi furę przerysował!!
- Panie #!$%@? pan od mojego auta!
- ????????!!!!!!
Patrzę i momentalnie czułem jak bordowieję na twarzy... Osz karwa nie moja fura! Mało tego nawet zupełnie inna marka i typ nadwozia, tylko kolor się zgadzał, ja pierdzielę w życiu takiego przypału nie miałem. Wysyczałem tylko "sssory #!$%@?ło mi się myślałem że moje" i zrobiłem obrót na pięcie. Kilka metrów dalej usłyszałem tylko komentarz gościa pod nosem:
-#!$%@? narkomany....
#truestory #heheszki #coolstory #upokorzenie
Komentarz usunięty przez autora
wszystkie białe golfy są takie same
@burcadbadeed: Odpowiedź jak Polaka Malkontenta. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@jarqka: chciałbym zobaczyć minę gościa :)
Ja sie kiedys wpieprzylam Zmijewskiemu(taki aktor) do samochodu bo przyjechal po corke ktora byla na tej samej imprezie i tez mial czarnego opla jak moj ojciec. Przynajmniej tak mi sie wydawalo ze to opel:/