Aktywne Wpisy
Anonek463 +565
Człowiek od razu bezpieczniej się czuje ( ͡° ͜ʖ ͡°) #heheszki #policja #marihuana #narkotykizawszespoko #narkotyki
tomosano +100
Mamy to, nocna cisza alkoholowa w Warszawie została przegłosowana. Największa represja wobec alkoholików po 89' xD
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Trzeba to opić wodą z limonką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Módlmy się za weekendowych meneli, czekają ich ciężkie chwile xd
#alkohol #alkoholizm #warszawa #wiadomosci #niepopularnaopinia #zdrowie #neuropa
Czy nocna cisza alkoholowa to dobry pomysł?
- Tak 46.2% (921)
- jeszcze jak 15.0% (298)
- Nie 29.0% (578)
- alkohol to moje paliwo 9.8% (196)
Warto iść w grafikę komputerową? Kiedyś lubiłem w Photoshopie coś kombinować, ale to już też od nowa się muszę uczyć.
Bycie spawaczem, audytorem, programistą cnc, itd warto w to iść? Doradźcie bo nie chcę do końca życia być kontrolerem jakości za za 1600/mc.
Mam ukończone technikum informatyczne(specjalizacja sieci komputerowe, ale to tylko papier i mało już z tego pamiętam). W styczniu mam egzamin z prowadzenia rachunkowości (poszedłem do technikum rachunkowości w żaku). Może warto robić jakieś kursy? No na pewno musze iść na angielski.
Co robić? Jak żyć?
#pracbaza #praca #pytanie #rozwojosobisty
a Ty kim jesteś mistrzu zycia?
22 lata? A do tej pory co robiłeś? Od skończenia technikum/liceum, czy zawodówki minęło 4 lata. Skończyłeś jakieś technika gotowania wody, ale co one dają? Przebimnałeś kilka lat. Teraz już poleci z górki.