Wpis z mikrobloga

@Zashi: przecież od zawsze wiadomo, że najbardziej chodzi mu o jego formę. Nie widzę w tym nic dziwnego. No, faktycznie wygranie z Betisem 5:0 to powód do radości w c--j
  • Odpowiedz
@Zashi: mam ogromny szacunek dla Ronaldo za to co zrobil dla klubu, ale tez mnie irytuje jego podejscie mowie to szczegolnie w kwesti ciaglego porownywania z Messim, ktory w ostatnim sezonie udowdnil ze druzyna jest na 1 miejscu a indywidualne osiagniecia to mily ale dodatek
  • Odpowiedz
@proofd12: w ostatnim sezonie ogladalem sporo meczow Barcelony i nie wiem czy sie ze mna zgadzasz, ale gral dla druzyny i obserwujac to myslalem ze Cris w wielu tych sytuacjach by sie tak nie zachowal
  • Odpowiedz
@Zashi: o jaki jestem hardkorowy hejter realu. wyrwalem z kontekstu jedno zdjecie, powtarzam jedno zdjecie!!!

Mozna znalesc pewnie z 100 zdjec na ronaldo po dzisiejszym zwyciestwie, tak samo jak na kazdego innego pilkarza, bo przeciez nikt nie chodzi z bananem na gebie non stop
  • Odpowiedz
@zero7: Chyba cholernie słabo śledzisz jego karierę skoro takie coś piszesz. Kto jak kto, ale akurat Ronaldo udowodnił, że z roku na rok jest coraz mniej egoistyczny i bardziej poświęca się drużynie. W pierwszym sezonie za Mourinho to już pokazywał. A nie cieszy się, bo a. wygrali z ogórkami, b. jest w słabszej formie i od jakiegoś czasu nie może strzelić gola, a jest cholernie ambitny.
  • Odpowiedz
@Arahan: no tak ale albo rozmawiamy o ambicji zawodnika albo o wsparciu dla druzyny. W zaden sposob nie chce hejtowac Ronaldo, podziwiam go jako pilkarza i dla mnie jest najlepszym pilkarzem na swiecie ale uwazam, ze przez te aspekty moglby byc jeszcze lepszy
  • Odpowiedz
@zero7: @Arahan: napisał praktycznie wszystko o CR7. A odnośnie Messiego nie widzę żeby on robił więcej dla drużyny niż Ronaldo, no chyba, że strzelanie karnych, których ewidentnie nie potrafi (tak jak Ronaldo wolnych)
  • Odpowiedz
@Zashi: Jak to sobie wyobrażasz? Facet 30 lat, który wygrał bardzo dużo, będzie biegał i skakał po całym boisku, bo jego ekipa wygrała 5-0 z beniaminkiem? :DDD
  • Odpowiedz
@zero7: mecze Barcelony może i oglądałeś, ale Realu to już chyba nie. Przynajmniej w co drugim meczu Ronaldo miał taką sytuację, w której powinien/ mógł strzelać sam, a on podawał. Wiele osób mówiło, że czasem jest aż za bardzo nastawiony na pomoc drużynie, że czasem mógł sam więcej ryzykować. Wiec wątpię, że wkład Ronaldo w grę drużyny jest znikomy, wrecz przeciwnie.
  • Odpowiedz
@InWrav:

ale to co on o--------a od ponad roku to śmiech na sali, jest w zerowej formie a wymagania ma niesamowite.

Ronaldo w zeszłym sezonie rozegrał 54 mecze, w których strzelił 61 bramek. Masz rację, tragedia. No i na potwierdzenie tego, że jest egoistyczny - oprócz 61 bramek w tych 54 meczach zdobył 22 asysty (czyli więcej niż 95% nominalnych asystentów z top 5 europejskich lig).

Ja rozumiem, że można
  • Odpowiedz