Aktywne Wpisy
Nie wiem, czy ktoś śledzie jeszcze te wpisy.
W skrócie, byłem z dziewczyną niecały rok, mieszkaliśmy razem. Rozeszliśmy się w grudniu i to akurat była wspólna decyzja, oboje uznaliśmy, że już nic do siebie nie czujemy. Ciężko było, ale dałem radę, znalazłem mieszkanie, nie odzywałem się do niej, starałem się jakoś ułożyć sobie na nowo życie. Po 1,5 miesiąca, czyli w styczniu, zadzwoniła do mnie (wszystkie komunikatory mieliśmy poblokowane). No i płacząc
W skrócie, byłem z dziewczyną niecały rok, mieszkaliśmy razem. Rozeszliśmy się w grudniu i to akurat była wspólna decyzja, oboje uznaliśmy, że już nic do siebie nie czujemy. Ciężko było, ale dałem radę, znalazłem mieszkanie, nie odzywałem się do niej, starałem się jakoś ułożyć sobie na nowo życie. Po 1,5 miesiąca, czyli w styczniu, zadzwoniła do mnie (wszystkie komunikatory mieliśmy poblokowane). No i płacząc
Mrukszachowy +111
#terytorialsi #obronaterytorialna #wojna #obowiazkowecwiczeniawojskowe #wojskaobronyterytorialnej
Chłop skończył właśnie szkolenie podstawowe w WOT .
Od razu mówię:
- nie miałem wcześniej nic wspólnego z wojskiem
- nie jestem żadnym prawakiem, konfiarzem, lewakiem, nacjonalista itd. wiekszosc politykow to dla mnie nic dobrego. Pisu nienawidze tak samo jak PO, konfiarzy, zandbergów itd.
- miejsce Polski jest dla mnie w UE
- patriotyzm to dla mnie zbieranie po sobie smieci, płacenie za bilet w tramwaju, robienie
Chłop skończył właśnie szkolenie podstawowe w WOT .
Od razu mówię:
- nie miałem wcześniej nic wspólnego z wojskiem
- nie jestem żadnym prawakiem, konfiarzem, lewakiem, nacjonalista itd. wiekszosc politykow to dla mnie nic dobrego. Pisu nienawidze tak samo jak PO, konfiarzy, zandbergów itd.
- miejsce Polski jest dla mnie w UE
- patriotyzm to dla mnie zbieranie po sobie smieci, płacenie za bilet w tramwaju, robienie
#podrywajzwykopem oczywiście swoją drogą dalej.
#smiercwsamotnosciniedlamnie #tfwnogf
Czemu przypał?
To wiele rzeczy ułatwia. Świadek na weselu jest od pomagania, ogarniaina, załatwiania. Dbania, by wódy nie zabrakło. Generalnie: od tego, by Pan Młody nie musiał się niczym martwić. Oczywiście, świadek będzie niektóre rzeczy delegował na kelnerów, ale z nimi, z zespołem czy fotografem też trzeba pogadać.
Gdzie tu się przydaje dziewczyna świadka? Raczej miałaby ciężej, bo świadek musiałby "znikać" co i rusz
@brunetroll089: :/
@Sh1eldeR: no ale trochę lipa sam będę miał wtedy 27 lat.