Aktywne Wpisy

Melkovva_ +5
Ej nie musicie do mnie wzywać policji, serio
Chore ogólnie
P------o wam się w głowach już od tego dobrobytu
Chore ogólnie
P------o wam się w głowach już od tego dobrobytu
mam kuzyna 21 lat. Ostatnio nawet z nim gadałam, ale zastanawiam się bo mowił, że miał dziewczyne ale prawie syfa złapał. A jak z nim spędziłam czas zwracał uwagę na wyrzezbikone sylwetki facetów. Czy to coś może oznaczac>? #zwiazki

#iphone6 #apple #ios
źródło: comment_6p2Isv0iQfUuTn8UClirQkSS2FttN9i3.jpg
Pobierzoptyczna stabilizacja, bateria trzyma 2 dni
@Lofty: nie lepoeij poczekac na 6s/6s+? za 2-3 tygodnie maja byc przedstawione, w przedsprzedazy jak sie zapiszesz to w 2 miesiace bedzies zmeic a bedzie "much way better than" 6/6+
kupuj 64gb bo 16 latwo zapelnic i pozniej mocno to w-----a
@siabadabada: co prawda posiadam 5s, ale mogę potwierdzic ze 16gb calkiem szybko idzie zapchac. Zdjęcia, kilka nagran wideo, apka taka, jakas gierka, troche muzyki. Ogolnie ujdzie, ale czasami wyskakuje monit ze miejsce prawie na wyczerpaniu - wtedy w sumie kasuje to czego nie uzywam i tak juz dluzszy czas xD
@laki1: cena zwyklych szostek wcale jakos nie spadnie. moooooooze o 100zl ale to max. wiem bo pamietam jak bylo z 4/4s jak i z 5/5s.
Wlasciwie to po wejsciu szostki cena 5s tez nie spadla
@Cesarz_Polski: Chyba nie warto. Bedzie w ciul drogi no i okazuje sie ze nie bedzie mial tego o czym tak wszyscy marzyli
http://www.techtimes.com/articles/76946/20150815/purported-iphone-6s-benchmark-results-show-a-disappointing-1gb-of-ram.htm
I tak co roku kek