Aktywne Wpisy

Helonzy +90
Często zastanawiam się, dlaczego dochodzi do tak wielu potrąceń na pasach dla pieszych. Przecież wystarczy chwilę poczekać, aż samochody zwolnią, zanim wejdziemy na jezdnię.
Nawet jeśli pieszy ma pierwszeństwo na pasach, nie warto z tego korzystać zbyt pewnie, bo nie mamy szans w starciu z pojazdem. Jeżeli zauważę, że samochód nie zwalnia lub jego prędkość stanowi poważne zagrożenie w razie zderzenia, nie wchodzę na pasy. Zachęcam wszystkich do podobnego podejścia – warto
Nawet jeśli pieszy ma pierwszeństwo na pasach, nie warto z tego korzystać zbyt pewnie, bo nie mamy szans w starciu z pojazdem. Jeżeli zauważę, że samochód nie zwalnia lub jego prędkość stanowi poważne zagrożenie w razie zderzenia, nie wchodzę na pasy. Zachęcam wszystkich do podobnego podejścia – warto
źródło: obraz_2024-02-28_050650418
Pobierz
ChlopoRobotnik2137 +847
Palacze to podludzie…sytuacja z przed chwili , chuop po 40 pali cienkiego papierosa czem prędzej na peronie żeby jak najwiecej nawciagac się. Pociąg już jedzie a pet nadal cały. Zaciąga się jak szalony by resztę pęta wrzucić na tory… już nie wspomnę o toaletach na lotniskach gdzie wiecznie śmierdzi fajkami bo jaśniepan nie umie wytrzymać bez fajki kilka godzin. No podludzie
#papierosy #fajki #palenie #tyton
#papierosy #fajki #palenie #tyton

![Barierki przed sejmem? Niemcy idą o krok dalej [GER]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/eeaf3190cd84cfd6ff93a792b753355e1d2da40c32fc58f54351ab14eed19b5c,q70.jpg)

sprawa jest prosta. Redukcja. Jest to moje kolejne już podejście, ale wszystko przez moją tarczycę. Na ten moment trzymam ją w ryzach, więc postanowiłem spróbować ponownie zrzucić zbędny balast.
Dietę i trening mam ogarniętą przez trenera, który jest bogiem redukcji. To moja stara rozpiska sprzed roku - półtora, ale że niewiele się zmieniło to ją odgrzałem. Mijają 2 tygodnie i w sumie efekty są raczej nikłe. Na wadze tyle samo, w obwodach może gdzieś na udzie i klacie centymetr mniej. Obstawiam, że może nie do końca wstrzeliliśmy się w kaloryczność diety. W dt jem 2700 kcal, dnt 2600 przy 98 kg, 184 cm, trening siłowy 3 razy w tygodniu + po nim 30 minut biegu.
Normalnie zapytałbym trenera, ale aktualnie leży pod palmami i nie mam z nim kontaktu. Na razie nie chce ciąć kalorii, bo to raczej redukcja na parę miechów i potem nie będzie z czego. Mam zamiar dorzucić aerobów. W tym tygodniu mi już jeden trening odpadł, więc w następne dwa zrobię po treningu 2x45 minut, a w przyszłym 3x40 min, czyli ogólnie w tygodniu dodam 30 minut aerobów i zobaczę jak zareaguje organizm. Jak to nie pomoże to utnę 100 kcal z węgli.
Jakieś sugestie?
#silownia #mikrokoksy
@maciup: imo za dużo jesz, możesz oczywiście więcej biegać, żeby zwiększyć wydatek energetyczny, ale moim zdaniem mija się to z celem.
W pytaniu bardziej mi chodziło o uzyskanie odpowiedzi na pytanie czy na razie dołożyć tak jak zamierzam, czyli po
@maciup: raczej nie obejdzie się bez aerobów w dnt
Jedyne co mi pomogło to rotacja węglami. I jem 200/150/100g węgli, kombinacji jest sporo, możesz jeść nawet np. w sobote 50g węgli, nie wiem jak to ma się do twojej tarczycy i jak znosisz niskie węgle. W niedziele sobie pozwalam na cheat day i zarazem refeed day. Co zrobiłem na początku? Zaprzestałem areobów, jeżeli