Aktywne Wpisy
WielkiNos +122
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +310
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
#macbook #mac #apple
@PawelPe: generalnie jeszcze trochę i będą tylko subskrypcje - a w każdym razie wygląda jakby MS do tego dążył.
No i poza tym Office 2011pl można w bardzo fajnej cenie kupić :)
OpenOffice nie trawię - jest o rząd wielkości upierdliwszy od MS Office, zwłaszcza w arkuszu kalkulacyjnym szlag może człowieka trafić jak ten dziad
Swoją drogą, widział ktoś kiedyś przejściówkę z takim pilotem - taką żeby podłączyć porządne słuchawki? Ale pełną, czyli głośność + przycisk, bo te co widziałem to tylko pojedynczy przycisk miały...
@Uszatyy: sprawdziłeś chociaż jakie są ceny apple i porównywalnego sprzętu? Porównywalnego, czyli ważącego podobnie, z podobnych rozmiarów dyskiem SSD, działającego równie długo na baterii itd. Bo ja sprawdzałem i np. taki MBAir wcale nie jest najdroższy
@PawelPe: akurat Pro 13" też wchodzi. Air wchodzi w tym pokrowcu do kieszonki, Pro po prostu normalnie musi być umieszczony w środku i tyle. Sam pokrowiec zgrabny i dobrze się sprawdza w chronieniu sprzętu... Polecam sprawdzić u kogoś albo w jakimś sklepie który ma te Booq'i na miejscu.
@Uszatyy: A wiesz że w Macbookach TEŻ się da? Owszem, nie jest to standardowa kostka 2,5" bo tam wszystko jest upchane na granicy możliwości - ale się da. Pamięci nie da się rozszerzyć i to jest faktycznie irytujące - z drugiej strony akurat wersje z większą ilością RAMu nie mają jakichś chorych
- Przejściówka była taka do iPoda Shuffle 3G jednak kupowanie jej jest bez sensu bo sterować muzyką można z klawiatury. Jednak jak masz słuchawki od Apple albo producentów którzy dają kabel z takim samym pilotem jak np. Marshall, AKG, Beats robią takie to można też sterować ;-)
- Właśnie iOS 8 i 9 działają od iPhone 4S. Niestety funkcja Community czy AirDrop działa tylko na nowszych urządzeniach wyposażonych w
@FREEQ: Bitch, please (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@PawelPe: pierwsze słyszę, nawet takich nie widziałem... W ispocie byłem raz, dawno temu, kupując pierwszego aira. Potem już w głupim Saturnie było taniej :)
Jak się kiedyś wkurzę to spreparuję taką przejściówkę z ajfonowych słuchawek :) Póki działają to jakoś przeżyję...
- Z słuchawek działa jeszcze mikrofon do rozmów.
- Pomylił mi się Office 2011 z 2008. Ten starszy był tragiczny.
W cebulionach wyszło jakieś 6.5k
#cebuladeals
Racja. Kurczę, miałem napisać że jest w pilocie ale... nie jestem w stanie go namierzyć :)
@rybak17: a tak, o pierwszym office słyszałem bardzo bardzo złe rzeczy :) Tego 2011 najpierw testowałem, a jak już mnie zaczęło trafiać przez brak czegoś sensownego do wordów i exceli to kupiłem.
@lerner: Zaskakuje mnie ta opinia.
- wybrałem razera, m.in. dlatego, że ma minimalistyczne design
- alienware wygląda jakby projektował go spec od wiejskiego tuningu albo wokalista zespołu disco-polo, gdzie tu w ogóle jakie kolwiek porównanie do wyglądu razera?
- razer przecież wyraźnie jest wzrorowany na minimalistycznym designie