Wpis z mikrobloga

@whahazhutou:

Nie wiem czy ci w zyciu nie poszlo czy jeszcze nie zarabiasz pieniedzy, ale jak kiedys bedziesz mial troche wiecej pieniedzy to zrozumiesz to.

No i pierdonąłem na c---i xD
  • Odpowiedz
@whahazhutou: :D @whahazhutou: Cumplu, bo widzę ze nie za tęgo u Ciebie z tentegowaniem pod kopułą:
do każdego komputera można włożyć dysk ssd. Do takiego za 300 złotych i do takiego za 10k.
Nie ma czegoś takiego jak segment cenowy apple. Segment cenowy appla wyliczasz ze wzoru :
x*1.5 gdzie X to cena identycznego sprzętu jak wybrany przez Ciebie mac.
  • Odpowiedz
@Uszatyy: Powiem ci tak, podoba ci sie sprzet to go bierzesz, wy za bardzo wszystko liczycie, zeby czasem was kasjerka w biedronce nie ojechala na grzesku orzechowym. Masz pieniadze, podoba ci sie sprzet? TO GO KUPUJESZ, nie patrzysz na to czy czasem 1000 zl z wydanych 7000 nie idzie na pokrycie kosztow reklamy iphona bo w reklamie wystapil LeBron James. Poprostu go bierzesz... Ale po co, wykop - elita swiata,
  • Odpowiedz
@Uszatyy: Zapomnialem dodac ze elita wykopu nie kupuje gaci Calvina Kleina, oni kupuja gacie CALVINA KLEINE Z ALLIEXPRESS xDDDDD Tacy alternatywni, gacie to gacie ale oni kupia podrobe a nie gacie z sieciowki za 10 zl
  • Odpowiedz
@whahazhutou: I własnie nie dziw się, że nazywam użytkowników (oczywiście tylko część, taką jak Ty) maców idiotami. Żeby nie było od razu zaznaczę - nic do was nie mam! W najmniejszym stopniu nie przeszkadza mi fakt, że widząc dwie takie same oferty wybierasz tą droższą.

Chciałem Ci zrobić porównanie cenowe Apple kontra cokolwiek ale jak zobaczyłem aktualne ceny maców, to nie za bardzo jest to do czegokolwiek porównać. Bo nawet
  • Odpowiedz
@Uszatyy: hehehhe a co jesli ci powiem ze mam gacie od CK i Huga Bossa, te drugie kosztowaly 5 razy wiecej a sa gorszej jakosci od CK? Widzisz? Gowno widzisz bo jestes zaslepiony wykopowa propagadna. Odroznij bycie ograniczonym debilem od prawdy. Przed chwila napisales ze macbook to gowno w ladnym pudeleczku. Gacie od CK i HB to tez zwykle gacie w ladnym pudelku, takiej samej jakosci gacie leza luzem w
  • Odpowiedz
@whahazhutou: Chyba Cie p------o chłopczyku. Jeśli na prawdę nie widzisz różnicy w gaciach z sieciówek i CK to coś jest z Tobą nie tak, albo ... zwyczajnie tych drugich nigdy na dupsku nie miałeś.
  • Odpowiedz
@Uszatyy: przed chwila napisalem cos, z tym chlopczykiem to sobie daruj kretynie. Zero argumentow juz że się zmuszasz do zachowania gimbusa? Ja ci pisze że teraz w lapie trzymam kilka gaci i te z H&M z kolekcji Beckhama 2014 są najlepsze. Ale to te od Hugo Bossa byly w pieknym futerale. Proszę, pluj dalej :)
  • Odpowiedz
@whahazhutou: No i zajebiście. Kupiłeś ładne majtki w jeszcze ładniejszym opakowaniu. Nie przypomina Ci to ... "gówna w ładnym opakowaniu" czyt. "apple"? Rozumiem że zawsze ze jakości, cena zwiększa się niekoniecznie proporcjonalnie. Mimo wszystko to jednak apple ma DOKŁADNIE te same komponenty co inne jednostki, tylko za większą cenę. Powtórzę, specjalnie dla Ciebie. Drogie majtasy (oczywiście nie wszystkie) są LEPSZE niż tańsze. Droższy apple jest TAKI SAM jak tańsze Sony/Dell/MSI.
  • Odpowiedz
@Uszatyy: niech bedzie, ogolem to szukam laptopa do pracy. 512 gb ssd, cztery rdzenie (nie orientuje się teraz czy wszystkie mobilne i7 mają 4), bateria żeby trzymała dlugo, cienki (jak macbook albo troszeczkę grubszy), waga by się dało 2 palcami podniesc bez wiekszej spiny. Rozumiem że jako ekspert znajdziesz mi takiego w kilka minut, czekam. Powtarzam na marginesie że majtki z h&m są czesto lepsze od CK :)
  • Odpowiedz
@PawelPe: Mam jeszcze kilka jak chcesz

- Pilot w słuchawkach zgodnych z iPhone tak samo działa z macbookiem (zmiana głośności, zmiana utworów)
- W razie problemów z pracą pierwsze co możesz zrobić to naprawa uprawnień dysku w narzędziach dyskowych, restet pram, sprawdzić Apple Hardware Test czy wszystko jest w porządku ze sprzętem.
- Nie dokupuj nieoryginalnych ładowarek, te które miałem straszenie się grzały i szybko paliły. Dodam że wyglądały identycznie.
- Czyszcząc
  • Odpowiedz