Wpis z mikrobloga

Informuję, że udało mi się kupić kilkanaście sztuk #xiaomi Redmi Note 2
Dostawę od Xiaomi otrzymam wg info od producenta w ok 7-14 dni licząc od dnia dzisiejszego.
Telefony wylądują na allegro jak tylko przygotuję opis.
Dostępne będą również oryginalne Flip Covery oraz folie.
Cena jeszcze nieznana ale z oczywistych względów będą wyższe na allegro od aliexpress.
  • 43
@kodijak: Takie, że sklepy allegro posiadają zupełnie inny cennik prowizji oraz promowania oraz dochodza ogromne koszta przewalutowań (na samych przewalutowaniach PLN-USD-CNY tracę średnio ok 6-10k pln / mc tylko dlatego, że przymuję płatność w PLN. Niestety allegro umożliwia zapłatę tylko w PLN. Ty sprzedając 1 sztukę tego nie odczujesz ale uwierz mi - ja ponoszę ogrome koszta z tego tytułu i szczególnie odczułem to np. po zawirowaniach związych z sytuację w
@kodijak: Tym, że można się ze mną komunikować w szybki i prosty sposób w języku polskim, oferuję gwarancję producenta (w większości kupując na ali czy innych sklepach masz gwarancję serwisową), masz możliwość kupna na raty PayU czego nie zaoferuje Tobie żaden chiński sklep, możliwość zapłaty w prosty sposób w PLN (nie wszyscy posiadają konta walutowe). Część towaru również sprzedaję w najniższej cenie na świecie.
@mcdogg: Mieszkalem na Tajwanie, gdzie xiaomi sprzedaje swoje produkty 20-30% taniej niz w Chinach. Razem z wysylka tajwanska znajoma moze kupic i przeslac mi ten telefon taniej, niz ty go zdobedziesz od producenta. Wybacz wiec, nie skorzystam.
@mcdogg: Na czym polega płatność w USD? Kupuję na Allegro i robię Ci przelew na Twoje konto? Możesz napisać coś więcej? Jaki będzie koszt tego telefonu w dolarach u Ciebie? jak coś to PW i wołaj.
@Ifter: Tak jak pisałem wcześniej wersja Prime nie miała jeszcze premiery i nie wiadomo kiedy pojawi się w ofercie
@Yatech: Na tym, że wpłacasz mi USD na konto
@Ifter: Wersja Prime powinna być max o 99 zł droższa chociaż wszystko zależy od dostępności

@niko777: @Solitary_Man: @que_e: @que_e: @mcxero: Telefony są wystawione na największym portalu aukcyjnym w Polsce w cenie niższej od ibuygou. Na hasło
@mcdogg: Albo powiedz coś więcej, bo chciałbym u Ciebie kupić mój 1 telefon z Chin :) Xon24 na allegro to Twoje konto i tam mogę sobie kupić to co chcę bez problemów a Ty wyślesz ładnie?