Aktywne Wpisy

kinollos +397

olaf_wolominski +91
Cykliczna przypominajka że @pieczony_szczur_z_ogniska grozi mirabelkom gwałtem po tym jak wyśle im swojego kindybała oraz przypominajka że może mi najwyżej possać.
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa
Osobnik ten to dobry przykład do czego zdolne jest normictwo spuszczone ze smyczy, nie wiem dlaczego moderacja toleruje mizoginistyczne normictwo na wykopie. Nie dla ideologii normie.
#przegryw #heheszki #humorobrazkowy #niebieskiepaski #rozowepaski #spermochlip #spermiarzalert #neuropa

Mirki, tworzę szablon do WordPressa na podstawie HTMLowej wersji (kilka podstron o różnej funkcjonalności: galeria, kontakt, lista newsów itp..). Na jednej ze stron ma być galeria przedmiotów, podzielona na kategorie, każdy przedmiot ma mieć miejsce na dłuższy opis (po kliknięciu za pomocą jQuery znika galeria i pojawia się opis).
W jaki sposób można jakoś sprawnie ogarnąć metodę zarządzania produktami ze strony panelu administracyjnego i jak te dane przechowywać? Chciałbym nie używać do tego WooCommerce ani podobnych pluginów do obsługi sklepów.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu