Aktywne Wpisy
tiofen +296
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
Mam Sony A200, póki co obiektyw typu zoom, 18-70, dość ciemny bo 3.5-5.6, a z tego co wiem to efekt ten się osiąga przy jak najmocniej otwartej przesłonie regulowanej migawką, niestety przy makro gdy używam zmiennej ogniskowej zazwyczaj mogę mieć wartość jedynie 5-5.6 dla przesłony.
#fotografia
Komentarz usunięty przez autora
@Aquoss: Ten nie będzie pasował, bo ma inne mocowanie. Tylko nowsze obiektywy minolty