Aktywne Wpisy

Plotkova99 +23
Mam pytanie, głównie do osób które dobrze znają prawo oraz do tych osób, które miały nieprzyjemność pracować w markecie. Opiszę sytuację, po tym zadam pytanie.
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
Po zakończeniu pracy wjechała ochrona by sprawdzić czy ktoś czegoś nie wynosi. Chcieli sprawdzać szafki i plecaki w których przynosimy śniadanie i picie do pracy. To jeszcze uszanowałam... Choć nie wydaje mi się to prawne, jednak szafki nie są moje. Zaznaczę że podczas pracy mamy zakaz wychodzenia "na
romek777 +2
#raportzpanstwasrodka
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.
Zamiast cisnąć Filipa trzeba mu dawać do zrozumienia żeby się odciął od starych. Młody może by się ogarnął tylko nie w takim towarzystwie.

źródło: comment_hH1RhQe72kDBhekpuptIxhlq7cro2V1j.jpg
Pobierzźródło: comment_o7Y7CeBZnDL4g9tlNppbz2ilh8EIa74b.jpg
Pobierzźródło: comment_WOcFNbMcYpgDwBaXoJ8UOIO0cOnmevSO.gif
PobierzSkyrim: wpisy lakoniczne, mówiące tylko gdzie iść, ale PO CO już nie, co w tak otwartej grze jest wielką wadą, bo jeśli nie zrobiłeś questa od razu, to jedyne co ci pozostawało to podążać za wskaźnikiem w wyznaczone miejsce i liczyć na to, że na miejscu sobie przypomnisz o co chodziło w tym konkretnym zadaniu.
Morrowind: rozbudowane wpisy, tłumaczące gdzie idziesz,
@piotria: Mnie w ogóle dziwi, że ustawienia poziomu trudności zazwyczaj nie wpływają na questy, a w szczególności wskazówki na mapie itp. Jeśli są np. 4 poziomy trudności to powinno wyglądać mniej więcej tak:
łatwy - quest zaznaczony na mapie, strzałeczka na minimapie, linia naprowadzająca którędyiść
- średni - quest zaznaczony na mapie, strzałeczka