367 029 - 40 - 10 = 366 979 W końcu @Ginekolog złożył swója #szosa .. Może będzie jeżdził ( ͡°͜ʖ͡°) ( teraz tylko znów temat SPD-SL do niego !! ) @Swallow25 gdy jechałem 36c na wiadukcie, wracając 32c Jeżdził bym dalej, ale po pomidory z działki musiałem już pojechać ( ͡°͜ʖ͡°) #rowerowyrownik Wynik obliczony za pomocą skryptu
@Wyrewolwerowanyrewolwer: nie jeżdził tyle czasu, i musi kupic teraz SPD-SL i buty. wolałbyś czekać x czasu na buty czy się przejechać po złozeniu ? W tym tyg po WUJ czasu kupiłem mu przerzutkę :D
@stanton7: Legnica @Swallow25: Mój to na razie jest żeby jeżdzić, chociaż osprzęt wyższa klasa -gdybym w tamtym tyg nie kupił MTB, to dzisiaj by już tez boners był :D Ale nie powiem, Orbea piekna jest
W końcu @Ginekolog złożył swója #szosa .. Może będzie jeżdził ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( teraz tylko znów temat SPD-SL do niego !! )
@Swallow25 gdy jechałem 36c na wiadukcie, wracając 32c
Jeżdził bym dalej, ale po pomidory z działki musiałem już pojechać ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rowerowyrownik
Wynik obliczony za pomocą skryptu
wolałbyś czekać x czasu na buty czy się przejechać po złozeniu ? W tym tyg po WUJ czasu kupiłem mu przerzutkę :D
@Swallow25: Mój to na razie jest żeby jeżdzić, chociaż osprzęt wyższa klasa -gdybym w tamtym tyg nie kupił MTB, to dzisiaj by już tez boners był :D
Ale nie powiem, Orbea piekna jest
To jest Orbea orca z 2009 roku po zmianie napędu na Ultegre 6800