Aktywne Wpisy
ArszeMeister2 +99
#frajerzyzmlm #mlm I co to za pytanie? XD oprócz tego ze kolejna naiwna reklamuje to gowno.
mirko_anonim +29
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wyrzucić to z siebie musze bo nie wytrzymam.
Moi rodzice ogólnie w swoim życiu wpadli w dosyć potężne długi. Ojciec umarł i spadło to na moje i mamy barki. Po 10 latach ciężkiej pracy w końcu udało się wyjść na zero z czego jestem bardzo dumny, że jako 18-latek od razu po maturze ogarnąłem temat. Ogólnie wzbudza to u mnie strach przed kredytami i obiecałem sobie, że nigdy nie
Wyrzucić to z siebie musze bo nie wytrzymam.
Moi rodzice ogólnie w swoim życiu wpadli w dosyć potężne długi. Ojciec umarł i spadło to na moje i mamy barki. Po 10 latach ciężkiej pracy w końcu udało się wyjść na zero z czego jestem bardzo dumny, że jako 18-latek od razu po maturze ogarnąłem temat. Ogólnie wzbudza to u mnie strach przed kredytami i obiecałem sobie, że nigdy nie
27 września jest 37. PZU Maraton Warszawski, na który chciałbym się porwać. Pakiet kosztuje 100/130złociszy do końca sierpnia - spoko. Ale jest inna opcja - pakiet charytatywny: trzeba na koncie z wpłat uzbierać 300 złociszy do 15.08, potem można zbierać dalej. Sam deklaruje się wpłacić tyle ile kosztuje pakiet, resztę chciałbym z Waszą pomocą dozbierać. Pieniążki wędrują na wybraną akcję charytatywną, w moim przypadku byłby to Rak n Roll. Ja mam frajdę z biegu (tia, szczególnie na 40km), wy frajdę ze sponiewierania Mirka zmuszając go do zasuwania przez 4 godziny po Warszawie, Fundacja - hajs z wpłat. Układ chyba uczciwy? Przynajmniej ja wolę wyłożyć na Fundację niż organizatorowi do portfela ;).
Trochę #zebrajzwykopem ale w słusznej sprawie. Jak nie będzie odzewu - i tak pewnie pobiegnę ze standardowym pakietem. Jak odzew będzie - zrobię znalezisko czy coś w ten deseń z linkiem do wpłat i jadziem! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochpyta #sport #charytatywnie #wykopefekt #pytanie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez moderatora