Aktywne Wpisy

Pamiętam jak w podstawówce omawialiśmy książkę "Chłopcy z Placu Broni" i nauczycielka chwaliła postawę Erno Nemeczeka.
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w
Stawiała nam go jako wzór do naśladowania, no tylko ja na to inaczej patrzyłem.
Zadawałem sobie pytanie "Gdzie byli dorośli?", moim zdaniem to że Erno zmarł nie było czymś godnym pochwały.
Według mnie dzieci nie powinny ginąć za jakieś swoje ideały, w tym wypadku jakiś głupi plac którego traktowali jak małą ojczyznę, cała książka gloryfikowała w

Graner +9

Oficjalnie:
Otrzymaliśmy odmowę rejestracji poylentdrink w formule prawnej, jakiej chcieliśmy. Dodatkowo zarekomendowano nam jego rejestrację jako "Środek spożywczy specjalnego przeznaczenia żywieniowego" - dlaczego rejestracja w takiej formule mija się z celem, możecie przeczytać np. tutaj : http://eur-lex.europa.eu/legal-content/PL/TXT/?uri=uriserv:sa0010
W skrócie – nie chcemy rejestrować tego jako ŚSSPŻ, ponieważ dla Was będzie to oznaczało trudniejszą dostępność produktu.
ALE, ALE! Nie oznacza to końca projektu! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W związku z tą decyzją mieliśmy wczoraj bardzo pracowity, ale owocny dzień - udało nam się już znaleźć sposób co zrobić, żeby produkt trafił legalnie na rynek i - przede wszystkim - w Wasze ręce. Wiąże się z tym (niestety znowu ( ͡° ʖ̯ ͡°)) lekkie opóźnienie, ale na pewno nie przyjdzie nam i Wam już czekać tyle, co tym razem (90 właśnie minione roboczodoby).
Wiemy, że czekacie na start z niecierpliwością - tak samo jak i my. Mamy jednak nadzieję, że tak samo jak i nas, nie zniechęci Was to oczekiwanie. Staramy się w tych "wolnych chwilach" próbować różnych rzeczy, tak aby finalny produkt, który trafi wreszcie do Was był jak najbliższy temu, czego się po nim spodziewacie. Jesteśmy przekonani, że łatwa w przygotowaniu, zdrowa i zbilansowana żywność jest prawem, a nie przywilejem. Dlatego nie zniechęcamy się arcydługim oczekiwaniem i mamy nadzieję, że Wasz entuzjazm dotyczący naszego projektu również nie osłabnie! = )
Jeśli macie jakieś pytania, zapraszam śmiało do ich zadawania.
Wołam: @flamerunner @bulwo @herbatnik @kusznier @linuksiarz
#soylent
źródło: comment_VBVahPdNVvHrdIl9peEb8idDacSBM6ZV.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Jeśli miałbym to ocenić swoim swoim subiektywnym okiem - w porównaniu do tej receptury, od której zaczynałem, z rozpuszczalnością poczyniliśmy kolosalny postęp. Grudek w zasadzie brak (są niewyczuwalne, chyba, że dodasz za mało wody i zaczniesz "memłać" koktajl w ustach językiem), a całość nie rozwarstwia się nawet jak zostawisz
Polecam zajrzeć po więcej informacji :)