Wpis z mikrobloga

Czy kobiecie lvl 25 i do tego matce, wypada założyć #zakolanowki gdzie indziej niż do łóżka? ;) Czy to pasuje tylko nastolatkom albo dziewczynom nie będącym stabilnymi matkami?( ͡° ͜ʖ ͡°) Trochę się cykam czy wyjść w tym na ulicę... Wołam #rozowepaski i #niebieskiepaski Normalnie noszę proste, krótkie sukienki plus trampki i do tego chciałam dodać zakolanówki ale się cykam czy nie będę wyglądać jakbym chciała histerycznie zatrzymać uciekający czas... Rożowe ponad 25 lvl, nosicie?
  • 32
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Naciass: jesli wygladasz ok to co za roznica czy masz 20, 25 czy 30? Moze faktycznie czterdziestolatce juz moga nie pasowac, ale w Twoim przypadku nie kumam problemu.
  • Odpowiedz
@legion2012: męża też trzeba czasem poszczuć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@neo_vir: @Jutraniema: są pewne rzeczy moim zdaniem zarezerwowane dla pewnego wieku i a że nie "śledzę świata mody" to nie wiem czy to jakies faux pas jak wskoczę w zakolanówki. Na dużo sobei pozwalam z ubiorem i wyglądem ale nie chciałabym zrobić z siebie pośmiewiska, bo mam w sumie kompleks na pun
  • Odpowiedz
@Naciass: ja pierdziu, z mojego punktu widzenia jesteś młoda, często nie widzę różnicy między lvl17 a lvl25, a nie masz raczej napisane na czole " jestem matką Polką lvl 25" - lubisz, pasuje Ci, ładnie wyglądasz, noś co chcesz, kiedy jak nie teraz ?
  • Odpowiedz
@Naciass: to dawaj na pw, ocenie meskim okiem z perspektywy fana zakolanowek ;) przy okazji dorzuce Ci ocene wiekowa bo pracuje w zespole 21-28lvl wiec mam porownanie :P
  • Odpowiedz