Wpis z mikrobloga

@Middle-Earth: Nie znasz nas, ja specjalnie w domu preparuje metki z większą ceną niż była w rzeczywistości. Bardzo dobry patent na zajebisty s-x no i w kieszeni sporo zostaje bo w szmateksie kupuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@konoo masz racje, do prostytutki ci daleko, szkoda mi ciebie, troche to żałosne, ze tak bardzo nikt cie nie chce, ze żeby miec s--s z laska musisz polegać na jej naiwności. musisz byc strasznie brzydki, skoro tylko dla kasy to z tobą robią. nie chcę sukienki, na takie jakie sobie kupuje i noszę, to cie nie stać i nawet lewa metka ci nie pomoże.
  • Odpowiedz
@Middle-Earth: Z moja uroda chyba nie jest tak źle,była żona dość zgrabna laseczka a była narzeczona nawet z dobrymi wynikami w miss swego czasu startowała. A i obecnej niczego nie brakuje . Więc raczej jest maszkara nie jestem, problem leży po waszej stronie skoro dają d--y za kilka szmatek to czemu nie skorzystać? Jak to mówią suka nie da pies nie weźmie. A wiesz w czym te dziewczyny są lepsze
  • Odpowiedz
Zanim wplusujecie to w gorące: zlitujcie się, przecież ten fejk screen aż bije po oczach swoją sztucznością. "wiem że była bardzo droga :) nie było ci szkoda 400zł?" ludzie, widzieliście kiedyś żeby ktokolwiek tak pisał? Każde zdanie w tej konwersacji zostało wymyślone dokładnie w taki sposob, żeby osmieszać stereotyp friendzone. Serio potrzeba tak niewiele, żeby na mirko wywołać gównoburzę i circlejerk jednocześnie?
  • Odpowiedz
@konoo: czytam i dalej szanuje, a ze sie pozwolę w--------c w Wasza dyskusje to widzę tu przejaw obrony płci piękniejszej za wszelka cenę i nie zważając na argumenty. Oczywiście nie z Twojej strony. Dalsza dyskusja wyglada na zbędna ;)
  • Odpowiedz