Wpis z mikrobloga

To już chyba nocna to mogę zapytać. Takie głupie pytanie do #rozowepaski i do niektóre #niebieskiepaski chyba też jak ktos to lubi robić. Pytam bo nie mam za bardzo z kim pogadać na ten temat a do kościoła też mi nie po drodze. Chodzi o s--s przedmałżeński, a konkretnie o lodzika którego robicie swojemu chłopakowi i o masturbacje też. Konkretnie chodzi mi o to jak się spowiadacie z takich uczynków? czy np. ogólnikowo że - ojcze,uprawiałam s--s przedmałżeński lub odważniej - ojcze, robiłam dobrze ustami z połykiem.... czy nie trzeba podawać takich konkretów? A jak wygląda sprawa z masturbacją, czy też trzeba się z tego wyspowiadać? i co mówicie? robiłam sobie dobrze przed ślubem? czy jak? bo jak na razie mój mały męski móżdżek nie potrafi tego ogarnąć. #rozowepaski #niebieskiepaski #s--s #wiara #chrzescijanstwo #kiciochpyta #zwiazki
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@sspiderr: tak, wystarczy że powiesz ze s--s uprawiasz to zaraz się zacznie a z kim a jak często a w jakiej formie czy twoja wybranka bierze leki hormonalne i jak bierze to nici z rozgrzeszenia :(
  • Odpowiedz
Ja tam na spowiedzi mówiłem, że uprawialem samogwałt. A co do seksu, to że kochałem się z dziewczyną. Jeszcze nie spotkałem się z sytuacją, żeby ktoś się dopytywal o szczegóły..
  • Odpowiedz
@Jestemglupi: nie sadze, ze jakikolwiek wierzacy uznaje to moralnie za grzech i czuje potrzebe spowiadania sie z tego, bo jesli bylby ortodoksyjny do tego stopnia, to by tego zwyczajnie nie robil

@Spacijesc: to logiczne, ze nie slyszalas, bo poza fantazjami kolezanki z ciekawa wyobraznia takie rzeczy nie maja miejsca
  • Odpowiedz
@Jestemglupi: mnie sie wydaje, ze w obecnych czasach ludzie jednak spowiadaja sie z tego, co sami uwazaja za moralnie niewlasciwe, a tak powszechna czynnosc jak s--s przedmalzenski srednio sie do nich wlicza. No bo w gruncie rzeczy po jaka cholera spowiadac sie z tego, jesli nie czuje sie skruchy i nadal planuje to robic? W takim wypadku spowiedz jest zwyczajnie niewazna
  • Odpowiedz