Aktywne Wpisy
oficjalniemartwa +70
Czemu młodzi ludzie teraz są tacy zamuleni?
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Serio, pracuje z takimi 18-20+ lvl i ruszają się wolniej niż moja babcia. Zero życiowego wigoru i od miesiaca trzeba im pokazywac kazda rzecz palcem i powtarzać 10 razy co maja robić, jakby codziennie dopiero zaczynali prace w tym miejscu. W dodatku mowią niewyraźnie.
Już nie wspomnę o podejściu do czasu pracy, mają na 8:00, to oznacza dla nich, że o 8 wysiadają na przystanku pod robotą xD
Nie jestem zwolennikiem z--------u i januszeksów, a przymus pracy celem utrzymania funkcji życiowych, to najgorsze co ludzie zgotowali sobie na wzajem, ale nie dziwie się, że pracodawcy narzekają na zetki. A c--j, możecie mnie wyzywać od boomerów, ale mówię czego doświadczam.
Anonim5 +880
2. mieszkaj na dużym osiedlu gdzie jest pełno gówniaków (5-7lvl)
3. wkręć dla gówniaka znajomego (6lvl) że istnieje CZUPAKABRA
4. po paru dniach słyszysz że gówniaki chodzą wieczorem przy krzakach/drzewach i n----------ą patykami w obszary zielone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5. myślisz co oni o----------ą
6. obesrwujesz przyszłość narodu
7. ( ͡º ͜ʖ͡º) małe debile widzą czupakabry i je atakują
8. podłap motyw i wraz z znajomym opracuj plan by gówniaki się czegoś bały
9. cała zgraja gówniaków słucha 2 dorosłych o tym jak czupakabra zabija koty i psy xD
10. mija parę dni, gówniaki dalej się jarają czupakabrą
11. zdycha kot na osiedlu i leży przy krzakach (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
12. gówniaki myślą że czupakabra zbiera krwawe żniwo
13. wkręć że jak rośnie czupakabra to i rosną jej ofiary i że gówniaki mogą być kolejnymi ofiarami
14. od paru dni wieczorem brak gówniaków
profit: brak gówniaków wieczorami pod oknami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#coolstory #chupacabra #gowniaki
@marbog6959: ლ(ಠ_ಠ ლ)
@marbog6959: wkręcić ,że polują na osobniki ,które są najsłabsze tzn. na tych co siedzą na kompach cały dzień, na tv, tabletach itp
@marbog6959: jesteś z Białegostoku?
2. siedź w domu bo #przegryw i #stulejacontent a do tego nie masz kolegów
3. wymyślaj #coolstory
4. uważaj się za dorosłego
profit: brak
Komentarz usunięty przez autora
Idą dwie podlaskie mrówki przez pustynię. Jedna mówi:
- Gorąco mi.
A druga:
- Dla mnie też