Aktywne Wpisy

MonazoPL +103
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

SSHD także liczę na lekki wzrost wydajności. W weekend będę testować na loadingach w Wiedźminie ;D
źródło: comment_dReXrOI5AWM1zaBBKtRizQQPymVGT53C.jpg
PobierzCzekam na testy - jeśli je faktycznie przeprowadzisz tzn pomierzyłeś loadingi a nie na oko ;-). IMHO akurat SSHD niewiele da, bo to generalnie szybki dostęp do często używanych danych (system, przeglądarka itd). Chyba, że np pierwszy loading Wiedźmina będzie równie długi, ale później zacznie się szybciej wczytywać.
@weeman: w części ssd lądują najczęściej używane pliki, czyli np system będzie się szybciej włączał po czwartym uruchomieniu itd.
System jest potrzebny w dysku WD black2 i takie coś juz nie zadziała w plejce.