Wpis z mikrobloga

Miraski, polećcie jakiś najtańszy z najbliższych centrum nocleg w Nowym Jorku :D korzystał ktoś może z https://www.airbnb.pl/?
A może jakieś wskazówki co do poruszania się po mieście? bilety na metro dobowe tam są? co się najbardziej opłaca?
Co nie banalnego warto zobaczyć? gdzie zjeść coś pysznego nie wydając miliona cebulionów?
Jedziemy za tydzień w trzy osoby na 3 dni dość spontanicznie, więc nie mamy jeszcze żadnych planów :P tym bardziej miło będzie jak coś polecicie ;)

#usa #airbnb #newyork #nowyjork
a zawołam też spod tagu #podrugiejstroniebajora , bo pewnie tu sporo znawców jest :D sorry za spam i użycie Twojego tagu @Taco_Polaco, mam nadzieję, że się nie gniewasz, a może Ty mi pomożesz? ;)
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NYCBronx: O kurde. Brzmi jak marzenie. Mam dosyć ciężką sytuację, bo jeżeli nie wyskoczy mi nic po drodze to 09/25 startuję z Las Vegas i muszę 10/20 wrócić do LV, bo mam lot do WWA w portfelu powinienem mieć ok $3k, więc chyba niestety mi nie starczy na NYC i będę musiał zakończyć na zachodnim wybrzeżu ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chociaż może się uda wpaść na
  • Odpowiedz