@vxrd: a coś słyszałem. Gość mocno lewakuje, ale to tylko irytujące.
Mocno w---------e jest jego podejście do współpracy z innymi projektami, na zasadzi "zrobię co mi się podoba i mam w------e czy to rozwali wasze projekty które używają mojego software", nawet z Torvaldsem się kłócił że to wina Torvaldsa że Kernel używa flagi debug a on też się podpiął pod flagę boot options debug później.
@vxrd: Szanuje. Gość dostarcza kod, malkontenci potrafią tylko płakać. @lawaszkiri: Od wersji 5 stosu bluetooth (Bluez) się nie da. Moduł alsy jest niezgodny.
@lawaszkiri: Ja hejterom potteringofilom wyłączyć komputer w czasie minuty, wczoraj jeden komputer 2:30 się wyłączał, bo czekał aż coś się skończy robić
@lawaszkiri: Tylko czemu to muszą być demony systemd? Najlepsze jest to, jak aplikacja ma przeznaczony czas na wyłączenie lub włączenie "no limit". Wtedy do końca życia może się włączać lub wyłączać
#linux #pulseaudio #systemd
źródło: comment_MSqB3pujaL49bY5Au5Poml4RJP9I5pS5.jpg
Pobierz1. pulseaudio jest wielce ok
2. systemd jest wielce ok
Hejterom polecam konfigurację bluetooth audio w alsa
Mocno w---------e jest jego podejście do współpracy z innymi projektami, na zasadzi "zrobię co mi się podoba i mam w------e czy to rozwali wasze projekty które używają mojego software", nawet z Torvaldsem się kłócił że to wina Torvaldsa że Kernel używa flagi debug a on też się podpiął pod flagę boot options debug później.
Dostał o------l ( ͡°
Komentarz usunięty przez autora
@lawaszkiri: Od wersji 5 stosu bluetooth (Bluez) się nie da. Moduł alsy jest niezgodny.
Najlepsze jest to, jak aplikacja ma przeznaczony czas na wyłączenie lub włączenie "no limit". Wtedy do końca życia może się włączać lub wyłączać