Mogłem tak napisać, czy niebardzo? Jak sądzicie mireczki? Laska to typowa #karyna, która udostępnia rowa najgorszym przypadkom penerstwa, a potem płacze, jak to jej źle, że nikt jej nie szanuje i facet ją zostawił. #nocnazmiana #s---------x #pytanie #bekazpodludzi #bekazrozowychpaskow #patologiazewsi
zwroty ,,tobie", ,,ciebie" itd. z wielkiej pisze się tylko w listach i nie jest to sposób okazania szacunku ( wiem ja też mam problemy z językiem ale tak się dzielę wiedzą )( ͡º͜ʖ͡º)
@TheBexio: mnie laska zablokowała i wcześniej obraziła za to, ze napisałam, że udostępniając zdjęcie małego Murzynka nie przekaże mu 5 złotych na jedzenie (krążyło kiedys takie gowno w stylu "1 like = 2 złote, 1 share = 5 złotych"). dodała jeszcze, że "dziewczyny miały racje, ze jestes jakas dziwna" xD dodam, że te laski nawet ze mną słowa nie zamieniły bo poznałam je na zajeciach weekendowych gdzie pojawiłam sie dwa
Laska to typowa #karyna, która udostępnia rowa najgorszym przypadkom penerstwa, a potem płacze, jak to jej źle, że nikt jej nie szanuje i facet ją zostawił.
#nocnazmiana #s---------x #pytanie #bekazpodludzi #bekazrozowychpaskow #patologiazewsi
źródło: comment_zOisojMXXU3Kgg6ZBoh19ZZUo6HuOYwe.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora