Wpis z mikrobloga

@sebek1987:

Widze, ze rak zdegradowal Ci juz mozg do zera rower=rower sluzy do sportu/rekreacji/zabawy jak kto woli, ciekaw jestem jakie masz argumenty na poparcie Swojej tezy?
  • Odpowiedz
@sebek1987:

Zerknij Sobie kolego, co to jest flatland i sprobuj wykonac przynajmniej jedna podstawowa ewolucje (podejzewam, ze nawet wczesniej nie spotkales sie z tym zagadnieniem), jezdzic na rowerze do przodu potrafi kazdy 3 latek, reszta to juz tylko wyrzymalosc i troche techniki (i dobry sprzet, ale to tak jak w kazdym sporcie), jak Ci sie to uda, to wtedy porozmawiamy, ja do przodu jezdzic juz umiem.
  • Odpowiedz
@OKOKONIA: Nie będę z Tobą dyskutował. Jazda w miejscu to była mi przydatna jak miałem 3 lata i mama nie pozwalała mi się oddalać od domu;) Zabawa na pewno fajna ale tylko dla hipisów. Ja wolę prędkość i eksplorację terenu a nie skakanie koło trzepaka. Oczywiście lubię popatrzeć jak ktoś sobie skacze. Jest tu u mnie w parku taki skatepark w postaci basenu, często zatrzymuję się pooglądać różne ewolucje. No
  • Odpowiedz
@sebek1987:

Wiesz, ja jezdze od 16 lat, wiec pojecia "hipsa" jeszcze nie bylo, sprobuj jakiejs ewolucji, przekonasz sie, ze Twoja wytrzymalosc i sprawnosc zdobyta na szosie to troche za malo, ja mam porownaie, bo tez mam szose i jezdze czasem rekreacyjnie, ale jak mniemam nie miales okazji sprobowac flatlandu? pytales czy chodze w rurkach a sam smigasz w geterkach i obcislej bluzce?? Wyluzuj, a przedewszystkim zanim napiszesz komentaz wypadaloby, abys
  • Odpowiedz
@OKOKONIA: Ja w geterkach tylko jeżdzę a te emo dzieci co tu jeżdżą po rampach w rurkach nawet śpią wiec wiesz. I tak jak powiedziałem nie jara mnie skakanie na rowerze. Tego wszystkiego można się nauczyć a silnej psychiki do pokonywania samotnie długich dystansów czy ostrych podjazdów nie nauczysz się, z nią trzeba się urodzić.
  • Odpowiedz
@sebek1987:

Tu sie kolega mocno myli, psychika ksztaltuje sie w procesie rozwoju czlowieka i doswiadczania swiata, wiec z narodzinami nie ma to wiele wspolnego, nad psychika mozna pracowac, chcialbym zobaczyc, jak wyrzymalaby Twoja psychika proces nauki nowej ewolucji, ktory moze trwac nawet kilka miesiecy i nie zawsze konczy sie powodzeniem. Nie zrozum mnie zle, nie mam nic do Ciebie liczylem bardziej na merytoryczna dyskuje z Toba, i nie mam nic
  • Odpowiedz
@OKOKONIA: Też nie chciałem Cię urazić. Bardziej w formie żartu traktuj moje wypowiedzi. A co do flatlandu to po wpisaniu w Google wyskakuje "flatlandia kraina płaszczaków". Miłego dnia i udanych ewolucji.
  • Odpowiedz