Aktywne Wpisy

Tortcebulowy +551
źródło: 1000012290
Pobierz
PodniebnyMurzyn +96
Anglia 2025, środek deptaku w centru miasta
źródło: image_picker_9CE2C5B6-C49E-4899-A51E-E9979EE59F4D-60643-000020CD48AD650E
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000012290
Pobierz
źródło: image_picker_9CE2C5B6-C49E-4899-A51E-E9979EE59F4D-60643-000020CD48AD650E
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
https://www.facebook.com/events/105180876489380/
źródło: comment_64JyUTxTEuBz7xzELen0ct3iZsZvBT61.jpg
PobierzNie bardzo rozumiem, ja jezdze, mam 31 lat, jezdze na flacie i jest super - dla mnie najlepsza forma relaksu i ucieczki od stresu.
#bmx #pokazrower
Zdjecie troche stare, obecnie inne korby i pedaly :))
źródło: comment_UbrMkHuMSzKaypfR12zTCytT8cMeZcTQ.jpg
PobierzWidze, ze rak zdegradowal Ci juz mozg do zera rower=rower sluzy do sportu/rekreacji/zabawy jak kto woli, ciekaw jestem jakie masz argumenty na poparcie Swojej tezy?
Gdybys rzeczywiscie jezdzil na tych Swoich rowerach, to bys wiedzial, ze w rurki bys sie nie zmiescil :) ale z kim ja dyskutuje ;))
Zerknij Sobie kolego, co to jest flatland i sprobuj wykonac przynajmniej jedna podstawowa ewolucje (podejzewam, ze nawet wczesniej nie spotkales sie z tym zagadnieniem), jezdzic na rowerze do przodu potrafi kazdy 3 latek, reszta to juz tylko wyrzymalosc i troche techniki (i dobry sprzet, ale to tak jak w kazdym sporcie), jak Ci sie to uda, to wtedy porozmawiamy, ja do przodu jezdzic juz umiem.
Wiesz, ja jezdze od 16 lat, wiec pojecia "hipsa" jeszcze nie bylo, sprobuj jakiejs ewolucji, przekonasz sie, ze Twoja wytrzymalosc i sprawnosc zdobyta na szosie to troche za malo, ja mam porownaie, bo tez mam szose i jezdze czasem rekreacyjnie, ale jak mniemam nie miales okazji sprobowac flatlandu? pytales czy chodze w rurkach a sam smigasz w geterkach i obcislej bluzce?? Wyluzuj, a przedewszystkim zanim napiszesz komentaz wypadaloby, abys
Tu sie kolega mocno myli, psychika ksztaltuje sie w procesie rozwoju czlowieka i doswiadczania swiata, wiec z narodzinami nie ma to wiele wspolnego, nad psychika mozna pracowac, chcialbym zobaczyc, jak wyrzymalaby Twoja psychika proces nauki nowej ewolucji, ktory moze trwac nawet kilka miesiecy i nie zawsze konczy sie powodzeniem. Nie zrozum mnie zle, nie mam nic do Ciebie liczylem bardziej na merytoryczna dyskuje z Toba, i nie mam nic
Udanych podrozy w samotnosci, sprawdz na yt :)
@sebek1987
:)))