Aktywne Wpisy
President_Hubert +252
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Potrzebuję anonimowej porady od #niebieskiepaski (opinia #rozowepaski też może być pomocna) w temacie #finanse w #zwiazki.
Czy jeżeli mąż jest w stanie zarobić na utrzymanie rodziny na normalnym poziomie i nie ma problemów finansowych, to mimo wszystko ma prawo oczekiwać od żony pracy przynajmniej na pół etatu za najniższą pensję w celu zwiększenia bezpieczeństwa finansowego oraz odłożenia jakichś pieniędzy na
Czy w naszym przypadku żona powinna pójśc do pracy?
- Tak 95.3% (321)
- Nie 4.7% (16)
Ja zawsze wiercę się w łóżku. Myślę o różnych rzeczach, które mnie ekscytują, dołują, etc. Układam sobie jutrzejszy dzień, analizuję przeszłość, marzę o czymś jeszcze. Tak sam z siebie.
W ogóle, to nie lubię chodzić wcześnie spać. Najpiękniejszą porą doby jest noc. Dzień jest też spoko, ale po co zaraz po zachodzie słońca iść spać? I mówię tutaj o czasie wolnym, kiedy ludzie mają wakacje.
Znam takich ludzi, którzy o 22 mają już senne oczy i kładą się do łóżka. Jak napisałem wcześniej, ja wierciłbym się w nim.
Też tak macie? Czy ja jestem jedynym przypadkiem na wykopie?
#przemyslenia #oswiadczenie
@posuck: Spróbuj melatoniny, jakieś 29 pln za 60 tabletek 3mg. Nie należy przyjmować za długo, bo najnowsze badania wykazują że blokuje wydzielanie jakiegoś hormonu, co może doprowadzać do depresji. W wielu krajach bez recepty z tego powodu nie kupisz większych dawek niż 1mg. I wczesne wstawanie pomaga.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora