Wpis z mikrobloga

11 030 - 22 = 11 008

https://www.strava.com/activities/349694395

Poszły dwie życiówki na podjazdach. W tym sezonie będę dążył do pierwszego miejsca na podjeździe pod telegraf i pierścienicę.

Rywalizacja na #strava motywuje człowieka jak jasna cholera ( ͡ ͜ʖ ͡)

#rower

#rowerowyrownik

Wpis został dodany za pomocą skryptu do odejmowania
!Dzięki niemu unika się błędów w działaniach
!Pobierany jest zawsze ostatni wynik
!Zamiast dystansów można w pole 'Dystans' wkleić link do treningu Endomondo - zostaną dodane dodatkowe statystyki
  • 10
@Baczy: tak, ale dojrzewam do tego, że nie ma co mylić stravy z programem treningowym. W sensownym, zaplanowanym programie nie masz sprawdzianu co trening - masz regeneracje, masz okresy takie i śmakie, stopniową progresję. Dla mnie jako 100% trzepak-amatora chyba po prostu sytnknie jeździć jak podaje noga, strava niech sobie będzie, ale nie jako wyznacznik czegokolwiek, po prostu urozmaicenie :) Zwłaszcza, że w pewnym momencie (w sensie wieku) nie jest możliwe
@lubfarmaceute: zasadniczo to ja to robię z pasji i hobby a nie z powodu profesjonalizmu. Nie zamierzam popadać w liczenie kalorii, tętna, plany treningowe itp. bo mi obrzydnie ta jazda. Takie statystyki zostawiam zawodowcom którzy na tym zarabiają.
@grecki: kalorie pokazują się w kilku treningach , coś działa mi na nerwy ta apka jedynie lepsze od endo są te segmenty w których można porównywać rywalizacje , dla mnie bez większego sensu w sumie bo nie jestem nawet półamatorem nie jeżdżę na szosie itd , zostaje przy endo ( ͡º ͜ʖ͡º)