Wpis z mikrobloga

Hahaha :) 16:0. M-A-S-A-K-R-A. VP złożone z 5 Polaków, porozumiewających się w języku polskim, mieszkających na terenie tego samego kraju, trenujących ze sobą po kilka godzin dziennie, 5-6 dni w tygodniu przez kilka ładnych lat, przegrywa ze zlepką indywidualności w postaci Kinguin, którzy taktycznie są mocno przeciętni a nadrabiają tylko skillem. Szczerze? W #!$%@? cieszę się, że przegrali, a przede wszystkim W #!$%@? cieszę się, że przegrali 0:16. Dlaczego? Bo to powinno dać im do namysłu, że coś trzeba zmienić, coś trzeba przemyśleć, wprowadzić jakieś nowości w grę, ew. może kogoś #!$%@?ć i przyjąć na jego miejsce lepszego zawodnika. Bo na chwilę obecną to VP jest poza TOP5 najlepszych zespołów. Niestety. I nie chodzi nawet o ten mecz, to co się #!$%@? w tym roku to żenada.
#csgo
  • 13
@kvvach: no jeśli nie będzie jakiś zmian, to cienko wróżę VP ten rok, chyba że bardzo chcą się pożegnać z organizacją
@gebekzor: pasha często myśli, że jest takim... "olofem virtuspro". Że wejdzie, zabije 1-2, cofnie i praktycznie zrobi rundę. Niestety Jarek jest dużo słabszy od gracza fnatic, który na chwilę obecną jest - jeśli nie najlepszym - to jednym z trzech najlepszych graczy na świecie, także ten...
Masz jakieś kompleksy czy coś?

@frikuu: haha ja? Chyba ty. Ponawiam pytanie, byłeś/jesteś w czymkolwiek tak dobry żeby zaliczać się do czołówki choćby Polski? Tak jest w KAŻDEJ dyscyplinie gdzie występuje rywalizacja. Takie mecze się zdarzają i KAŻDA drużyna tego prędzej czy później tego doświadczy, bez znaczenia czy 16-0 czy 16-1. Grali słabo + Kinguin w formie i taki wynik. Nie wiem ile masz lat, ale pisząc takie komentarze na pewno
@kvvach: No tak. Więc jeśli dalej tak będą grać, to Ruskie mogą im podziękować za taką grę. Nie ma co krakać, być może się ogarną, ale jak na razie Virtusi są po prostu... słabi. I nie mówię to na podstawie tego jednego meczu.

@zackson: No ale na #!$%@? mam zaliczać się do czołówki czegokolwiek, żeby móc oceniać? Co, mam śpiewać jak Freddie Mercury, żeby móc stwierdzić że ktoś fałszuje i
No ale na #!$%@? mam zaliczać się do czołówki czegokolwiek, żeby móc oceniać?

@frikuu: Nie oceniać tylko wiedzieć, że spadki formy i to duże spadki zdażają się każdemu i recepta na to nie zawsze jest zmiana skladu.