Aktywne Wpisy
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
#samochody #motoryzacja #urbanistyka #warszawa #krakow #wroclaw #lodz #poznan #gdansk
Chciałbyś zakazu tak dużych samochodów w miastach?
- Tak 36.3% (961)
- Nie 52.8% (1398)
- Nie wiem / sprawdzam 11.0% (291)
lexico +163
#csgo
@gebekzor: pasha często myśli, że jest takim... "olofem virtuspro". Że wejdzie, zabije 1-2, cofnie i praktycznie zrobi rundę. Niestety Jarek jest dużo słabszy od gracza fnatic, który na chwilę obecną jest - jeśli nie najlepszym - to jednym z trzech najlepszych graczy na świecie, także ten...
@frikuu: haha ja? Chyba ty. Ponawiam pytanie, byłeś/jesteś w czymkolwiek tak dobry żeby zaliczać się do czołówki choćby Polski? Tak jest w KAŻDEJ dyscyplinie gdzie występuje rywalizacja. Takie mecze się zdarzają i KAŻDA drużyna tego prędzej czy później tego doświadczy, bez znaczenia czy 16-0 czy 16-1. Grali słabo + Kinguin w formie i taki wynik. Nie wiem ile masz lat, ale pisząc takie komentarze na pewno
@zackson: No ale na #!$%@? mam zaliczać się do czołówki czegokolwiek, żeby móc oceniać? Co, mam śpiewać jak Freddie Mercury, żeby móc stwierdzić że ktoś fałszuje i
@frikuu: Nie oceniać tylko wiedzieć, że spadki formy i to duże spadki zdażają się każdemu i recepta na to nie zawsze jest zmiana skladu.