Aktywne Wpisy
dexter-morgan +58
Aktualizacja mojego #dogecoin który kupiłem w marcu za 100k pln.
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
Nie obyło się bez hejtu i wytykania mi, że mnie p------o kupując doge.
Dziękuje wykopowym ekspertom za ich złote rady. Był moment jak miałem minus 30k, ale i tak wszystko odbiło tak jak sie spodziewałem. Do stycznia kiedy Trump zostanie zaprzysiężony będzie + 100k
#gielda #kryptowaluty #doge
wedkarzyk +5
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
2. Bądź kierowcą autobusu miejskiego
3. Przemieszczaj się powoli swoim 18 metrowym s--------m.
4. Korek motzno, temperatura też
5. 100m przed przystankiem przychodzi rurzowy lvl na oko 35, 0,5/10
6. R: Czy może Pan otworzyć drzwi?
7. J: Owszem, jak będziemy na przystanku.
8. R: to co ja mam się tu udusić?
9. J: WTF ocb, proszę pani za wysadzanie pasażerów poza przystankiem grozi 3000 cbln mandatu
10. R: a jak ktoś zemdleje?
11. J: to inna sytuacja
12. R: to ja mogę zemdleć
13. J: nie wygląda pani jakby mdlała
14: R: ale ja pana ostrzegam xD
15: po dwóch minutach dojeżdżamy do przystanku, otwieram drzwi
#truestory #logikarozowychpaskow
Mnie to wkurza, że kierowcy nie mogą otworzyć drzwi w korku nawet kiedy jest buspas na skrajnej prawej i nikomu nic by nie groziło.
A tak to muszę czekać 10 minut aż kierowca przejedzie przez skrzyżowanie, kiedy ja i tak mam na nim wysiąść, obojętnie z której strony.
Nie wiem czy za to jest mandat czy nie...
20 letnie Many też mają małe okienka. Co więcej w kilkuletnich Solarisach i Scaniach PKM Gliwice też klimy nie ma. Chociaż w części solniczek są przesuwane szyby.
Komentarz usunięty przez autora