Wpis z mikrobloga

Ale dziecinada ze strony pitu-pitu https://www.facebook.com/rafal.otoka.frackiewicz/photos/a.780047152028468.1073741830.774094315957085/996565753709939/?type=1

Od czwartku 16 lipca do dnia niedzieli 19 lipca będę wysyłał codziennie sms do Krzysztof Bosak | MIKROBLOG informujący o miejscu gdzie przez godzinę - w którym będę dumał nad skala nieszczęść jakie dotknęły Rzeczpospolitą - będą przebywał z pakietem marihuany w kieszeni.

Spodziewam się, że jako legalista i zwolennik umieszczana posiadaczy marihuany w zakładach zamkniętych poinformuje o tym właściwe organa.

Jeśli tak zrobi z pokorą wobec jego przekonań przyjmę zarówno interwencję policji jak i wyrok za posiadanie. Moja wolność zostanie poświęcona w imię jego wolności.

Jeśli tego nie zrobi uważać zaś będę, że jest jedynie karierowiczem który poleruje gałę swoim wyborcom w rzeczywistości nie mając innego pomysłu na życie jak bycie hipokrytą i robienie ludziom wody z mózgu, mającym na celu przedłużenie sobie młodości za kasę frajerów.

Specjalnie nie zamierzam informować o miejscach mojego pobytu publicznie, żeby jakiś żartowniś nie wykonał zadania za Krzysztofa.

To jest sprawa pomiędzy mną i Krzyśkiem.

Jak to mówią #challange

Rozumiem, że ma innego poglądy niż Krzysztof Bosak na trawe, ale od tego postu rakłem

#4konserwy #marihuana #nacjonalizm #ruchnarodowy
  • 4