Wpis z mikrobloga

@TheFriQ: @jwrsk: właśnie opowiadałem bratu o gównoburzach które swego czasu kręciliście i powiem wam, że w sumie brakuje mi tych czasów. Nie było dnia w którym wykopki nie miały bólu d--y xD
  • Odpowiedz
@karol-piotrowski: well, wiadomo że lepiej sie pisze pluginy do WP majac za oknem palmy, 500 metrow do oceanu i prawie zerowe ryzyko zebrania przyslowiowego wprdl ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale ja ogolnie na swoja prace nie narzekam, mimo ze mam duzo innych opcji tobym sie nie zamienil
  • Odpowiedz
@jwrsk: Jak tak siedzisz w tych otchłaniach CMSów to może mi podpowiedz, czy jest jakiś plugin do Joomli do dynamicznego ładowania zawartości (chodzi mi konkretnie o read more po AJAXie), żeby nie rzeźbić ręcznie w tym wynalazku? Dostałem to niestety do 'paru krótkich poprawek', a ten cały Joomla Extension Directory jest tak zawalony śmieciami, że nie mogę się tam niczego sensownego dopatrzeć...
  • Odpowiedz
@karol-piotrowski: nie mam pojecia niestety, ja siedzialem w product development (poprzednio dlubalem w JomSocial ktore nalezy do tego samego startupu) wiec nie znam innych pluginow. Zwlaszcza ze mialem 2 lata przerwy w tych wszystkich open sourcach
  • Odpowiedz