Wpis z mikrobloga

@skowyr: lool :D przeciez nawet spoko, r------e ci sie pralka czy nie masz chwilowo pradu/wody to sobie wkladasz pranie i pewnie za jakies 10 zl masz czyste i w ogole.
moze pomysl na pierwszy rzut oka wydaje sie komiczny, ale kiedy przemyslimy struktury jego dzialania nabiera sensu xD
  • Odpowiedz
@skowyr: nie rozumiem co w tym dziwnego, u mnie taki stoi od ponad roku. Ludzie z korpo pracują po 10-12 godzin dziennie i jak wracają to pralnie są już pozamykane, a to działa cały czas.
  • Odpowiedz
@skowyr: Jak by mi taki zainstalowali koło domu, to pewnie, że bym korzystał. Wywalił bym pralkę na jakiego olx raz, dwa. Oszczędzasz miejsce w domu i hajs na opłaty. W USA się sprawdza i nikogo nie dziwi.
  • Odpowiedz
@skowyr: Nawet nie bardzo wiem jak Twój post skomentować, ot pralniomat psuje się pralka - idziesz i korzystasz. Ktoś przyjeżdża do Wawy na tydzień/dwa w jakimś tam celu - też może skorzystać. Jest wiele różnych zastosowań.
  • Odpowiedz
@skowyr: Korzystam w miarę regularnie do prania chemicznego spodni i garnituru. Zamiast się pakować w zapchane centra handlowe czy biec na czas by oddać ciuchy do jakiegoś do otwartego punktu, wrzucam w pralniomat i za dwa dni gotowe do odbioru. Super sprawa.
  • Odpowiedz