Aktywne Wpisy
puexam +97
ol_Io +398
pamiętasz jak Michał vel Margot Szutowicz zebrał 317,000 PLN i zniknął z pieniędzmi na wakajki?
#lgbt #nostalgia #kiedystobylo #bekazlewactwa
#lgbt #nostalgia #kiedystobylo #bekazlewactwa
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Komentarz usunięty przez autora
Jechałem kiedyś na wyjazd i kumpel zaproponował, że weźmie 2 koleżanki, których zdjęcia mi wysłał. Jedna taka całkiem, całkiem, a druga taka rakieta, że można było strugać pinokia do instagrama. Pełen nadziei i podjarany lvl max (chyba nawet posrałem temat z jakas jedna znajomą, z którą mogło być coś teges) czekałem na wyjazd. Tej rakiecie to jeszcze
Do jej samej nic nie mam, bo uważam, że każdy niech robi na co ma ochotę, ale gardzę ludźmi, którzy jakimś oszustwem próbują się wybic po plecach naiwnych.
@paulina-holisz: Jw. Własnie o takim zjawisku pisałem. Świniochy zakładają konta na portalach służących do umawiania się, a są zajęte lub tak naprawdę nie mają na celu iśc na randkę,
Ja nie pisałem dokładnie o Tobie, ale dałem tylko przykład zjawiska w którym i Ty uczestniczysz.
Bo mogę zrozumieć chęć wybicia się i bycia sławnym, ale nie rozumiem po co posuwać się do brudnych zagrań typu zakładania konta na portalu randkowym tylko po to żeby
!usuń konto xD
Pewnie wygląda to tak:
"hehe no bo wiesz xD My jesteśmy nromalni, a nie jakieś vegany #!$%@? xDDD debile hehe zwierzętami się przjemują xDD jeść to tylko mięso xD kto nie jest ten debil hehehe #!$%@? xD ja jestem normalny xDDD"
@JohnnyTheQ: może faceci często zakładają, że tylko dzięki takim z przegrywu wyjdą, dlatego nigdy nie wychodzą ;-)