Wpis z mikrobloga

Nie chcę gasić waszego pięknego stulejarsko-stalkingowego podjarku, ale mam dość bolesne doświadczenie z taką sytuacją.
Jechałem kiedyś na wyjazd i kumpel zaproponował, że weźmie 2 koleżanki, których zdjęcia mi wysłał. Jedna taka całkiem, całkiem, a druga taka rakieta, że można było strugać pinokia do instagrama. Pełen nadziei i podjarany lvl max (chyba nawet posrałem temat z jakas jedna znajomą, z którą mogło być coś teges) czekałem na wyjazd. Tej rakiecie to jeszcze
@paulina-holisz: Nie wiem, czy troll, ale odpowiem. Nie chodzi o wyglad, a nabieranie frajerów i promowanie się na przegrywach. Jestes pasożytem żerującym na stulejkach, ale nie każdy stulejarz da się tak łatwo zakazić, bo widzi, że coś jest nie tak. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@MtEden: No to ma odpowiedź. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do jej samej nic nie mam, bo uważam, że każdy niech robi na co ma ochotę, ale gardzę ludźmi, którzy jakimś oszustwem próbują się wybic po plecach naiwnych.
@paulina-holisz: Jw. Własnie o takim zjawisku pisałem. Świniochy zakładają konta na portalach służących do umawiania się, a są zajęte lub tak naprawdę nie mają na celu iśc na randkę,
@paulina-holisz: Oprócz tego, że nie ma w tobie tego czegoś co wyróżniałoby Cię spośród miliona innych dziewczyn, to nie wypowiadałem się o Twojej urodzie, więc zluzuj.
Ja nie pisałem dokładnie o Tobie, ale dałem tylko przykład zjawiska w którym i Ty uczestniczysz.
Bo mogę zrozumieć chęć wybicia się i bycia sławnym, ale nie rozumiem po co posuwać się do brudnych zagrań typu zakładania konta na portalu randkowym tylko po to żeby
O co chodzi z tym, ze vegan? Za wysokie progi na wykopkowych umysłowych stulejarzy czy jak?

Pewnie wygląda to tak:
"hehe no bo wiesz xD My jesteśmy nromalni, a nie jakieś vegany #!$%@? xDDD debile hehe zwierzętami się przjemują xDD jeść to tylko mięso xD kto nie jest ten debil hehehe #!$%@? xD ja jestem normalny xDDD"